Knäppa drömmar..

 
 Alltså jag har väldigt livlig fantasi. Och antagligen drömmer jag nog ganska knäppa drömmar varje natt. Men imorse kom jag fortfarande ihåg en del av det jag drömt. Är inte så jätte vanligt att jag gör det längre, eller det brukar snarare gå i perioder.
 
 Första sekvensen jag kommer ihåg så var jag på husvagns semester på en jättefin sandstrand, med den här killen:
 
 Yes, Måns Zelmerlöf i egen hög person. Han hade rymt från kändisskapet och ville inte vara inärheten av några kameror. Tror det var helt platoniskt faktiskt. Det dök upp nån svensk turist, med kamera, så vi skulle sticka från den stranden. Men vi skulle bada först...
 
 Sen har jag inga fler minnen av Måns.. Utan sen gifte jag mig helt plöstligt med den här snubben:
 
 Det är Christian Bale, alltså han som spelar Batman i de 3 senaste filmerna.  Mycket romantiskt bröllop var det.. Men vad 17 ska det betyda? Nån som kan nåt om drömtydning? Eller är det så enkelt att jag helt enkelt inte nöjer mig med mindre än en skamligt snygg, känd och rik kille? Var faktiskt tvungen att googla honom, och han är ju hör och häpna redan gift! Jäkla bigamist.. ;) Men sämre kan man nog gifta sig med...
 
 
 Undrar vad man drömmer inatt...!?!
 
 Observera även att Måns inte deltog i mitt bröllop, kanske han blev sur... ;D
 
 

Skodd!

 
Prinsessan var väldans slö på slingan idag. Tror det blev lite mycket igår.. Nå då vet vi det och imorgon är det ledig dag för henne ändå. Tog 2 varv, blev nästan ett helt i skritt. Vi hittade Jenni och "store bror" Jerka och skrittade ett halvt varv med dom. Jerka är också efter Super Photo Kosmos..
 
 Efter motionen var det dags för ett stort framsteg i livet: första skorna! Hon var grinig redan innan vi började. Nu ska jag in i boxen och få mat! Hon har koll på schemat.. Höger fram är ju den fot som är minst popuär att jobba med. Har alltid varit och även så idag. Men vi tog den sist och överlag uppförde hon ju sig bra. För att vara 1 år och första skoningen alltså :) Så nu ska jag baka till Urban på lördag. Det är han ta mig tusan värd!
 
 På jobbet har allt knallat på, körde sista jobbet med Nectarine. Hon är laddad vill jag lova! Mackan ska vässa henne i värmningen på söndag också.. Får se om BG kommer in i defileringen med bredsladd. Eller vad det heter..Men det är ju 1640 så bara att tuta och köra! :)
 Ask for you gick också på rakan idag, kändes mycket bättre än sist jag körde! Blev nog bra med ett par fram boots till i utrustningen. Har bytt bort skalpersen till Vings avklipta bak boots. Hoppas hon inte får skav av dom, jag gillar inte skalpers! :(
 Annat då.. Red Ving igen idag. Joggade först 3 varv på slingan och sen jobbade jag honom på volt i en sandhage i 10-15 minuter. I både skritt och trav. Svettiga var vi båda två, så det måste ju betyda att vi jobbat hyfsat! Så underbart hälsosamt för den killen att få jobba med hjärnan och samtidigt lösgöra sig och verkligen tänka på vad han gör med sin kropp. Tror det är mycket mer ansträngande för honom än ett snabbjobb, och jag vill verkligen inte överanstränga huvudet på honom heller. Han är verkligen duktig, lyssnar och gör verkligen sitt bästa! Känns så underbart när man hittar rätt knappar på en häst och dom verkligen försöker göra sitt bästa. Då känner man att man gör nån nytta iallafall.
 

Nöjd med dagen!

 
Och varför det då? :p Tja allt har rullat på precis som det ska.. Var eländigt seg med mockningen. Klar med stallet först till kl 9. Men sen hände något och jag var visst effektiviteten själv. För 11.30 hade jag kört 2 hästar och fixat klart alla förmiddags sysslorna. Vad hände liksom.. Ving och Valle fick komma in till lunch, dom andra fick komma in lite senare. Dom har ju både gräs och vatten i hagarna, så det går ingen större nöd på dom. Bara skönt att dom får vara ute lite längre. Ving och Face har gått på vattenbandet på eftermiddagen, Face tycker det är lite läskigt fortfarande, men duktig är hon. Sen dök vår duktige veterinär Micki upp. Klart han är bra, han är ju finlandssvensk!!! Och Opera fick sig en liten uppfräschning. Lite sliten i bägge dom högra knäna. Kan man säga så? Höger fram- och bakknä iallafall! Skönt med henne på det sättet att hon genast visar, och mycket tydligt också, om något inte är helt 100. Har också i stort sett packat klart till Nectarine. Sista jobbet imorgon, jag rattar! :) Jag hoppas, och tror på: Endorfin kick delux. Att köra fort med henne när hon är på topp är, tja bättre än himlen för en travfantast tror jag!
 
Sen har jag och finaste fröken i Halmstad varit ute och joggat på banan. 4 varv blev det idag. 2 bakvarv och 2 rätvarv. I rätvarv var det lite mer att titta på, men inga dumheter alls. Direkt när vi kom in på banan, i bakvarv förstås, så var det en häst som gick montéjobb. Brydde hon sig om den? Inte då! :) När vi höll på avsluta, också i bakvarv, kom det en häst i sulky och en under sadel joggande förbi. Där hade hon koll på vad man gör; tar tag i bettet och ökar steglängden. Ingen ska förbi! Lilla snuttan hon har allt på klart!! Snällt saktade hon av när jag höll i henne och pratade lungt med henne. Men grund instinkterna finns där minsann!
 Imorgon blir det några varv på slingan och sen ska hon få skor. Eller iallafall bakskor, sen får vi se om Petri kommer ihåg att ta med framskor till henne.
 
 Hade tänkt baka idag. Men jag glömde bort det när jag handlade, så jag får ta det imorgon istället. Eller på lördag. Blir ju skyldig Urban ett bakverk nu när hon blir skodd... :p
 
 Nu ska jag ta en dusch. Har precis intagit middag. Blev en tallrik yoghurt. Vanilj och citron. Riktigt god faktiskt. Och några knäckebröds mackor med ost. Vad jag handlade? Ett par nya jumpa doijor till stallet, ett par rosa gummistövlar också till stallet, yoghurt, hundmat och lösgodis. Mat, vad är det? :)