Hemma

 
 Oj vad skönt det är att vara hemma på RIKTIG semester. Enda minuset, vilket iochför sig är det rätt stort.. Fick ju tandvärk som hette duga natten innan avresa. Sista visdomstanden som håller på bråkar. Så nu är det 10 dagar antibiotika, fick lite bättre värktabletter också. Den 2dra åker den förmodligen ut, om infektionen lagt sig. Vet inte om det är infektionen i sig, eller och det är antibiotikan som gör mig trött. Är helt slut i kroppen och mest bara sover. Idag på förmiddagen blev det en och en halvtimmes ridtur med mamma och Sandra. Tubbe tyckte det var skönt att komma ut med sin gamla matte, han gick och små hummade mest hela vägen, joggade på långa tyglar, men galoppera kunde han inte. Näe nu travar vi fooort sa han! Lilla hjärtat. Tog bilder, men vet inte om jag får dem uppladdade medan jag är här. Men dom kommer!

tråkigt

Sitter på Valla och ser på, ja faktiskt grymt dåliga V75 lopp. Årets mest onödiga omgång? Nåja "snart" får man dra sig mot hamnen. Bra dag mat mässigt iallafall. Lunch på Pershing och sen kanske det blir middag i ala carten?

Julefrid

 
 Sitter och tittar på Smallville, dricker te och äter choklad. Med den lilla håriga liggandes tätt intill. Så sämre kunde man ha det! Om nån timme ska jag vattna och kolla så jobb djuren har hö, sen hämta världens bästa Blomander vid tåget. Och åka till Fanny och försöka få ordning på hennes bandages. Hon är jätteduktig på att klia av alla mina försök till bandages på hasorna. Suck.
 Imorgon sätter vi oss på Untersteiners hästbuss och åker till Solvalla. Avresa kl 5.00. Sen ta båten kl 20.00. Vi borde vara framme tills dess.. :) Johanna tar över mitt liv i halmstad så länge. Eller vad sägs om min lägenhet, bil, jobb och häst? Men bättre vikarie kan man inte få, kan vara så att hon överträffar orginalet emellanåt!