Ödmjuk


 Känns riktigt kul med Nottes seger. Igår var jag mest lättad. Vill verkligen inte att hon går till avel redan i år. Och seger på kort distans, trots 40 m tillägg på 15,8 känns som en tillräckligt bra prestation för att hon ska vara rätt säker. Dessutom har hela vänsta sidan i mitt stall vunnit lopp nu. Den högra är alla ostartade. Känns som ett riktigt bra att få ta hand om såna fina hästar, kan jag säga!

 Vinnarna är:

 Nottechiara Font: 3 starter 1 seger

 Pin Kronos: 4 starter 2 segrar
 Nectarine: 7 starter 3 segrar


 Så länge jag haft dem alltså. Näe usch man ska inte skryta. Men jag är ju så stolt över dom att jag måste få berätta det! Dessutom tror jag säkert dom skulle presterat lika bra med en annan skötare. Är inte min egen insats som jag är nöjd över, utan deras. Min fina tjejer! <3

 //stolt skötare

En lång kväll..


 Sitter på jobbet och slöar. Har precis tryckt i mig en pizza. Enormt gott, men nu är jag riktigt äckligt övermätt! Men det kan behövas. Fortkörning idag. Pin var jättefin i första sulkyjobbet sedan hon startade i december. Söta lilla räkan! Som inte är nån liten räka längre, nu ska hon börja gå i mellanvagn tillochmed! Valle var inget bra alls, han fick gå motion istället. Blir veterinär på honom i veckan. Surt sa räven.. Nectarine och Ving var lugna och fina efter ombehandling. Prewiew gillar inte måndag alls, kunde Peter konstatera. Han var lite blek när han kom in. Nästa måndag ska jag berätta för henne att det är tisdag innan han kör ut, tyckte han. Försöka duger.. Nu är det bara att vänta på att klockan ska gå. Notte startar i lopp 10 ikväll. Favorit i ett P21 lopp. Tjoho! :) Men tufft att vara favorit när man står 40 m på kort distans. Men motståndet är ljummet och det är bara en häst på grund distansen. Så vi hoppas på det bästa! Norsk blir det idag också. Så värmningen sker i långvagn och Kenneth är informerad om att han får köra upp henne till stallet och hon blir helt mongo när han ryckt.. Skönt att ha honom som kusk såna gånger kan jag säga! Han bara skrattade och tyckte att ja men det löser vi. Så nu hoppas jag på vinnarblommor ikväll!

Kort rapport om filmen: Ja kort sagt kan jag ju säga att den var bra. För säkerthets skull hade jag laddat upp med ordentligt med näsdukar, eftersom alla som sett den gråtit floder. Jaha lite fuktig i ögat i början där när han blir av med Joey första gången. Men sen sa man ju ajajaja rätt högt där mot slutet. I verkligheten hade det nog gått värre för stackars Joey tror jag bestämt. Sen var det ju dom här inte så små fakta felen... Om du inte sett filmen, men tänker göra det behöver du inte läsa videre!!!


* Joey föds utan strumpor. Som 1 åring har han 2. Sen har han plötsligt 4 st. Varför hade inte Fanny den utvecklingen?

* Har en vag känsla av att engelska kavalleriet INTE bestod av spanska hästar under första världskriget...

* Inte konstigt att kavalleriet blev utplånat när hälften av hästarna var skimmlar..

 Men visst, man ska inte gnälla det är bara en film. Och en bra sådan!
 Godnatt!