Fullt ös!


 Har det varit precis hela dagen. Har kört 5 fortkörningsturer och en motion. Och gjort vid alla mina små djur som alla 7 har rört på sig idag.

 Osten kändes okej, finns kvar att jobba på. Men innerst inne kan han! Nu blev det en galopp, hoppade rakt upp som en jäkla gräshoppa när jag skulle byta position med Marcus.. Valle låg på onödigt mycket, men kändes fin. UPW var en rätt trevlig bekantskap, men hade lite känslan att om det blivit galopp vete fan när jag fått stopp på honom.. Pin var mer intresserad att njuta av solen och lyssna på fågelkvittret än av att träna idag. Men hon känns ju ruggigt fin ändå! Nectarine var lite lagd åt samma håll, iallafall när hon gick i ryggar. Men en pärla är hon ändå! Hoppas verkligen vi har turen med oss på lördag.. Ving såg helt okej ut från sidan och Notte gick motion. Och hon var tack och lov riktigt snäll idag. När hon är på lite sämre humör ligger hon på som ett mindre godståg. Trots entömsbett och pullnät. Men idag var hon lugn och fin. Opera fick promenera på bandet 1 h idag, iväntan på att Peter ska komma hem!!! :p

 Färdiga kl 4 som riktiga proffs! :) Sen blev det hundpromenad för hela slanten. Jackson, Loke och Billan har busat på i 190 på långpromenad, med oss efterhäng halkande en bra bit efter. Och nu har jag en riktigt trött liten hund. Stackarn fick dessutom upp vittringen på Line när vi gjorde klart Ostens hus till natten, och stack iväg som skjuten ur en kanon. Han kunde inte alls förstå varför hon nu är i ett helt annat stall!! Och inte fattade hon att komma med till rätt stall heller. Tänk vad korkade människor kan va, i en hunds ögon! Till sist gav han iallafall upp och kom tillbaka själv. Eländiga rymmare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: