Man ska inte titta i kataloger..

 
 Jag vet att Fanny bara är 1 år. Och denhär vintern ska hon egentligen inte ha täcke ännu. MEN hur kan man motstå?
 
 
 
 Från hööks. Punk pony. Rätt färg och allt!!!! Och nej, jag har inte köpt det. Än.

Uppstigning samtliga inblandade!

 
 Det gällde där typ 6.45 eftersom pappa vaknade då, så gjorde hundarna det också. Och efter att dom fått gå ut och kissa så var det brottnings match i MIN säng. Det var två helt oförstående och mycket ledsna hundar som hamnade på andra sidan min sovrums dörr kan jag säga. Tur att dom kunde krypa ner i soffan med pappa och slicka alla mentala sår. Vid 11 när jag steg upp var trion på ännu en promenad, för då hade det slutat regna. Nu har jag försökt förklara för dom att när man får sena långpromenader så gäller det att sova länge på morgonen. Och sen punkt och end of discussion.
 
 Nu har jag precis avslutat min frukost, vädret börjar se tärligt ut på andra sidan fönstret. Börjar vara dags att klä på sig och fundera lite på vad man ska pyssla med idag. Kl 19 är vi bjudna ner till Skåne och familjen Wall på middag. Ska bli så skoj! Och jag vet vad allt travfolk tänker: det är ju Åbergs idag!!! Och ja, jag skippar det i år. Orkar inte vara bakfull och umgås med folk som jag till största delen varken känner, bryr mig om att lära känna, eller helt enkelt inte bryr mig om. Så vi tar och kör på ett säkert kort istället. Nu vet jag att det kommer att bli en super kul kväll, med många skratt i goda vänners lag. Inga slagsmål, gräl eller tårar what so ever. 0 % drama. Så skönt. Och så kommer jag dessutom att må bra imorgon. Jackpot liksom! :)
 
 Ja så kan jag berätta att det har regnat på förmiddagen, och åskat. Så även inne på Halmstad travet. Bjuder på en bild av min stallgång, jag har snott den från min vikaries facebook. Men jag tror inte hon stämmer mig för det.
 
 
 
 Kan säga att det är skönt att det är tröskel in till boxarna, så dom klarar sig även när det blir såhär. Fast det är pain in the ass när man ska sopa in i boxarna när det inte är vatten på gången.. ;p  2ra gången på 1 år det är översvämmning. Men det ska komma mycket vatten på en mycket kort tidsperiod för att det ska hända.

Snart godnatt!

 
 Har precis varit på en långpromenad med hundarna. Dom har lekt och jag har ätit hallon. Jackson badade som alltid i ån, och Shira tyckte det var jätte äckligt gjort. Äkta dam där ibland. Min köksmatta har mer eller mindre varit konstant placerad i hundarnas vattenskål hela eftermiddagen. Men dom små har haft roligt iallafall!
 
 
 Sen har jag spikat upp mina tavlor. Men är inte helt nöjd hur dom hänger... Kan bli att spika om dom alla tre imorgon. Funderar också om jag ska skaffa sånadär fina bokstäver och skriva "Fanny" och "Calle" på samma vägg. Får se hur det blir. Borde ju se till att få ett fint foto på Fanny från i år också, och göra en för varje år. Calle fick ju 2 som föl bara för att jag fick så jättefina bilder på honom!
 
 Sen har jag nästan, nästan lite lust att ta upp mitt skrivande igen. Men när det gäller det har jag så höga krav på mig själv att jag brukar tappa sugen så fort den känslan dyker upp. Och så har jag inget skrivprogram på datorn heller, och dom kostar ju multum (med min ekonomi sett) så det känns inte riktigt lönt att lägga ner dom pengarna eftersom det antagligen bara blir max en A4 sida iallafall. Borde kanske ta nån kurs över nätet, så man kom i gång med lite short storys. Men man ska ha tid, lust och ork också. Och inspirationen verkar bara slå till när jag sitter vid köksbordet och det är lite små ruggigt väder och det börjar skymma.
 
 Näe nu muttrar Shira här, är väl bäst att ta hundarna med sig och gräva ner sig för natten! :)