Hmm


 Ja vad har jag att berätta idag då? Känns som om det lilla som händer i mitt liv inte är nåt jag har lust att blogga om faktiskt. Folk behöver ju faktiskt inte veta allt jämt. Sist och slutligen får ni kanske veta ändå. En del hit och dit, upp och ner. Men nej, jag funderar verkligen inte på att byta arbetsplats. Det är nog det sista jag tänker på! :)
 Får pengar tillbaka på skatten i år. Halleluja! Det behövs verkligen. Nu ska jag bara lyckas få in lämnat hur jag pendlat till jobbet också, så man får än lite till. Hatar verkligen papper och viktiga grejer! Borde va rik och ha en egen papperstant.. Jag vill bara ta hand om mina hästar i lugn och ro. Är det att begära så jävla mycket egentligen?

 Jackson har rullat sig i nåt riktigt äckligt idag. Fy vad han luktade när vi åkte hem! Nu är han nybadad med både schampo och balsam. Ynklig kille kan jag säga! Annars så har jag fått bytt till sommardäck på bilen idag. Skönt! Däcken är i tryggt förvar i Emmas förråd. Mitt eget är inte direkt inbrotts säkert. Innan hade jag dom i garderoben hemma i lägenheten. Smidigt som få! Pappa hjälpte mig bära upp dom. Fanns inte så mycket val när jag flyttade faktiskt. Hm vad jag lägger ner mig i bloggandet nu känner jag.. Sitter och tittar på nåt konstigt program om vad man kan köpa på blocket. Inget i klass med Jackson faktiskt! :p Snart the Big Bang Theory. Och sen Desperate Housewives ikväll förstås.. Och kika lite på resultaten från Jägers. Jäklar vilket spännande liv man har, tur man är nöjd ändå!

Smartare än en 5te klassare


 Shit jag lyckades ta adverbet i meningen "hans hår var otroligt mjukt" jävligt skickligt tycker jag. Med tanke på att det enda jag alltid torskade på i gramatik prov var just vad som hette vad. Pluggade ju aldrig gramatik, för svenska språket är det jag var bäst på i skolan, hörde "attematiskt" hur det skulle va. Dethär borde inte komma som nåt chokerande besked för min mamma, känns tryggt att erkänna! :p

Tråkig lördag


 Var suge på att gå ut. Men som vanligt ingen som hänger på.. Har iofs ingen hundvakt heller, så det hade väl ändå inte gått ändå. Imorse var jag dödstrött. Lyckades ta mig upp vid 9 och slängde in ett par maskiner tvätt och ut och kissa Jackson. Sen var klockan efter 12 innan jag orkade röra på mig igen. Ut med Jax och slänga in tvätten i torktumlaren. Sen städa lite, äta lite och ut med Jackson på en riktig promenad. Tittat på V75 också. En onödig upplopps galopp för Royale. Sånt gillar vi inte. Universal hoppade bort en tät placering igår också. Känns som det är riktig stolpe ut för stallet för dagen! Hoppas nu bara att Notte kommer med på Jägers nästa lördag och att turen vänt tills dess. Jaha, här tog det visst stop. Har suttit och glott på skärmen en kvart nu, innebär det månne att jag inte har nåt mer att säga?

 Hade det varit fint väder hade man kunnat åka in till stan och myst i solen med en varm choklad eller nåt. Men nu har det varit värsta dimman hela dagen. Hur kul är det då? Nej sånthär väder gillar vi inte. Tidigare i veckan har det varit dimma på förmiddagen och strålande sol på eftermiddagen. Men det behöver det visst inte vara när det är helg och man är ledig. Nej nu känner jag att jag är för sur. Nästa helg blir kul. Träffa Lina och Johanna på Jägers, och sen ska ju Johanna vara här hela veckan. Så en vecka att ta sig igenom först bara. Utan starthästar och allt. Trååååk! Nej nu var jag där i negativa tankarna igen. Får se till att hitta på nåt kul i veckan bara. Nu är det repris på Vampire Diaries, visserligen såg jag det igår, men Ian Sommerhalder kan man aldrig se för mycket av!