Montékval!

 
 Då är Nectarine montékvalad. 19,8, joggandes utan att fatta överhuvutaget vad det handlade om. 62 i puls. Jag gick springa ner till banan med henne i grimskaft, för hon behövde då inte röra på sig när ryttaren inte skänklade.. Suck! Hoppas hon lär sig.. :p Åsa tyckte iallafall hon var super fin, och bara poletten trillar ner kan det bli hur bra som helst! Så det låter ju hoppfullt. Hon ville gärna hänga med oss till grodätar landet när det är dags för start där. Halleluja säger jag till det som inte hunnit få mardrömmar om franska jockeys än, men tveklöst hade fått det förr eller senare.
 
 Nu äta lite middag, bättre sent än aldrig. Sen slappa i soffan med lite Big Bang Theory..

Lovade..

 
 .. Maija att blogga idag, då får man ju göra det då! :)
 
 Fannys has fortsätter se dålig ut. Skippade körning idag.. Blistrade henne i måndags, har tagit, men gallan har inte minskat något. Ska höra om operation nästa vecka. Surt sa räven!!!
  Mamma och Tubbe kommer strålande överens iallafall. Och hennes enormt feta Chicko har börjat röra på sig i hagen med det yngre sällskapet, så det är inte helt fel det heller.
 
 Igår var det tjejmiddag till Bonde söker fru. I brist på att Grey´s var inställt denhär veckan också. Jag stod för matlagningen. Lax i ugn med färska champinjoner och räkor, potatismos och lite sallad. Ätbart! För att fortsätta på mat delen blev det idag omelett med champinjoner, paprika, ost, fetaost och lite kryddor. Också riktigt ätbart. Jag fortsätter överraska mig själv!
 
 Annat då? Tja det är torsdag i dag, och jag har inte tagit in min häst själv sen i söndags. Överlägset för Fanny att hon har många som bryr sig! Imorgon ska Nectarine montékvala, med Åsa Svensson. Hoppas på framgång där.. Ja och så blev Jackson av med oskulden idag. Valacker kan..

Nästan perfekt söndag!

 
 Upp i morse och fodrade och släppte ut "hobby stallet". Mockade och gjorde klart till fröken också. MEN orkade inte köra då. Trots fint väder. Åkte hem, åt frukost i lugn och ro. Sen gick vi, lataste duon i stan, och la oss igen. Och med oss menar jag mig och Jackson. Inget smaskigare, tyvärr.. ;) Upp vid 13.30 igen. Världens storm på G. Suck. Körde fröken, plus poäng till mig.. Hon var fin, men vänstra hasen är gallig som fan nu. När vi kom in så vilade hon vänster bak också. Så det lutar åt operation i december. Tusan!!!! Ställde henne på kyl, snyggt ordant med en bukgjord och ett bandage så satt slangen fint. Problem? Näe hon rörde inte en fena. Överlägsen 1 åring. Nöjd var hon när hon fick mat, nytt spån i boxen och fleecetäcket på efter duschen.
 
 Sen hastigt ner till jobbet, duscha Jackson, duscha själv. Svira om till civila kläder och in till stan och Cissi. Nyvaxade armhålor och ben senare så tog vi en fika på Expresso House. Lax bagel och varm choklad. Udda kombination, men gott! :) Jaja blev en pepparkaks muffins också. Sen videre på bio; Breaking Dawn part two. Den var bra, riktigt bra. Inte som boken. Men bra ändå.
 
 Aj jo, var ju och skulle lite snabbt hämta mössan ur bakluckan också. Öppnade den lite halvt och böjde mig in och.... slår förstås ögat i kanten. Så nu är jag prydd med en snygg blåklocka under vänster ögat. Nice! Men när man slår sig själv får man slå hur hårt man vill! Dessutom är det, åtminstone i Finland, misshandlade kvinnors dag. Och när nu ingen annan misshandlar mig så gör jag det själv, så jag får vara med på ett hörn. Hade jag ingen aning om, mamma upplyste. Precis som jag råkar veta att Brynäs förlorade mot Luleå igår. 1-8. Det råkar komma sport på nyheterna, och nyheterna kommer mitt i filmerna på 4:an. Annars hade jag aldrig haft en aning om att dom ens spelat.
 
Mycket yrande nu igen. Lev med det! :)