Behaglig dag

 
 Trots dejt med 16 dubbelboxar. Var klart värt att jobba dom 4 sista timmarna för 2 skoningar! :)
 
 Min fina lilla tjej har nog lite växtvärk, eller så led hon bara av latmasken idag. Var jobbigt att träna idag tyckte hon.
 
 Blev en pizza i sällskap med Emma i hennes soffa nu på kvällen. Alltid trevligt när andra e lite bakis och har underhållande fyllehistorier att berätta!
 
 Min tand är nu 80% bättre. Igår när jag tryckte lite så sprack en ficka med var upp, inte konstigt att det gjort ont! Nu är den på rengöring typ 10 ggr om dagen, så högst antagligen kommer jag att klara ut det utan att behöva mer antibiotika. Hoppas jag verkligen iallafall!
 
 Har varit inne på HFABs hemsida igen, medlem i över 1 år nu, men helt chanslös på att få nån vettig lägenhet därifrån. Man blir trött...
 
 Trött är nog samlingsnamnet för dagen. Jackson har redan gått och lagt sig i sängen. Bäst man pallrar sig efter!

Mys i soffan

 
 Blev mys i soffan nu. Tittar på V75 och samtidigt auktionen på datorn. I sällskap av kelen hund och en påse chips. Sämre kvällar har man haft. Regnet upphörde faktiskt på eftermiddagen, skönt! Men den fina lilla fröken fick ändå vara ledig. Inte en chans att slingan var annat än en flytande leråker. Och backen jättehal. Nej vi sparar motionen tills imorgon, får ha bra tempo så vi blir klara i tid bara! :)
 Känns som man behöver kolla upp om det kommer nån bra film ikväll.. :)

Hittade!

 
 Min telefon idag. Precis innanför Fannys boxdörr. Alldeles hel och fin. Eller ja, inte fler repor än det var innan, kanske jag ska säga. Lite spån i mikrofonen och så, men det har det varit förr också! Så nu har jag en reserv telefon till nästa gång jag tappar den. Och ett kort som bara är att programera om för dom på kundtjänst. Kanske jag slutar tappa dom nu, när det går att lösa så lätt?
 Men tycker Fanny kunde svarat när Emma ringde medan jag letade efter den.. "Tja, Fanny här. Morsan har tappat luren i min box" hur svårt kan det va?
 
Nåja, nån timmes powernap nu då, sen in till stan och dona liteinnan den finaste ska bli omskött. Om det inte slutar vräka ner vatten lär det inte bli nån körning. Snorhalt i backen och ett träsk på slingan skulle jag tro att det är!
 
 Jackson har inte gillat dagen såhär långt. Ett mycket dåligt skämt att vi skulle kliva upp kl 7. Jag vaknade 6.35 pigg och utvilad. Steg upp på första alarmet också. Börjar vara orolig för mig själv nu..