En sån dag..

 
 Känner ni igen känslan när något väldigt simpelt gör en väldigt glad? Nåt alldeles basic som egentligen inte är nåt speciellt? Idag är en sån dag. Fanny gick 2000 m på 1.47 utan galopp. Och sedan 1600m på 1.42 UTAN GALOPP! Inte klockren, men aldrig nära galopp. SÅ skönt. När hände det senast? Blir definitivt på med samma flap igen imorgon. Satte på henne de tyngsta bootsen jag äger, knäkappor och senskydd och längde checken 4 hål. Undrar vilket som gjorde den stora skillnaden, kanske lite av allt. Men nu känns det som om det finns hopp i alla fall.
 Gick ner sämre än hon brukar, 48 sekunder. Och låg lite högre efteråt också, 79. Så med våran tur har hon väl fått brorsans förkylning.
 
 Tubbe var stabil som vanligt. Körde hans vanliga. 3000 m som skulle gå 40, men som mer gick 43... Jackson sparrade första 1500m. Varvet gick på 1.46, så han rekordsänkte med fyra sekunder. Sen ökade vi och han hängde ändå med i ytterligare 500m. Knäppa hund! Trött nu till natten dock. Skrittade 5 minuter och körde sen 1600 på 1.28. Löddrade mer än vanligt, och gick ner lite sämre, 59 sekunder. Men låg på stabila 60 efter 12. Så hoppas det bara var det lite knasiga vädret som gjorde att dom hade lite sämre återhämtning till 130 slag/minut.
 
 Imorgon ska Calle i vagn en vända. Slut på ledigheten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: