Irriterad nåt enormt

 
 Tja efter ca 870 telefonsamtal igår så ordnade det sig med Fannys friskintyg och dom skulle vara på plats mellan 8 och 9 i morse för att lasta henne. Tja kl 9.38 fick jag ett samtal som sa: "Vi är försenade, det är problem med bilen, jag hör av mig när vi löst det" Nu är klockan 12.48 och dom har fortfarande inte hört av sig igen. Undrar vem som ska stå för det veterinärintyget??? För att inte prata om att jag börjar vara galen på dom jävlarna nu. Om dom inte har löst det tills imorgon så åker jag över i helgen. Och stannar och tar hand om henne tills dom faktiskt lyckas skita fram en lastbil som fungerar. Hon missar en jävla massa träning, plus att andra måste lägga ner tid på att mocka och släpa in och ut henne. Och det kostar mig pengar.
 
 Det är konstigt att det ska va så förbannat myckekt enklare att få hästar mellan sverige och frankrike än mellan finland och sverige. Seriöst alltså!

TVserier..

 
 Är något jag gillar. Man kan tycka att det är rätt många jag följer slaviskt: Scandal, Grey´s Anatomy, Arrow, Big Bang Theory, Criminal Minds, alla CSI, Vampire Diaries och några till. Svårt att komma ihåg alla. Skulle vara väldigt jobbigt om det inte var för: kanal 5 premium. Helt överlägset! 69 kr i månaden och man har tillgång till alla stora serierna dygnet runt i 21 dagar efter att det sänts, och oftast 7 dagar innan det sänds. Och eftersom jag numera är ett datageni så har jag kanal 5 premium trots att jag numera då vistas i Finland. Däremot har jag fått släppa Vampire Diaries, för tv6 play lyckas jag inte lura. Ingenaning om varför dock. Men det är helt okej, för jag missade hur många avsnitt som helst när jag var i tyskland, har nämligen inte premium på 6:an, känns inte som det är värt det för en serie! Och allt kommer som DVD box senare.
 
 På tal om DVD boxar. Har en och en halv låda full med tv serier. Ops. Men om man har jättetråkigt så är det bara att mata i en skiva! :) Desperate Houswives, Ghostwhisperer, Medium, Big Bang Theory, Vampire Diaries. Tja you name it! Nej jag har inget liv jag vet.... ;p

Massage

 
 Har precis kommit hem efter en timmes massage. Ohyggligt välbehövligt. Tillbaka på måndag igen. 30 minuter så ska jag gå mata hästarna. Hundarna är sura för att deras husse minsann lämnade dom hemma när han åkte iväg med skotern. Elakt!!!
 
 Videre så är jag inte så imponerad av distriktsveterinärerna i Halmstad. Ringde igår för att boka tid för Fannys veterinärintyg. Ja boka och boka, veterinären skulle ringa mig på morgonen idag, mellan 8 och 10, när dom planerar sin dag. Jaha. Har dom ringt? Naturligtvis inte, ringde exakt kl 10 svensk tid, och påpekade detta faktum. En jättetrevlig kanslist skulle ta kontakt med veterinären och ha denne ringa mig. Har dom ringt? Nej... Jäkligt välfungerande system. Och rätt nummer har dom, för man fick lämna sitt telefonnummer så att kanslisten skulle ringa upp igår. Och hon kom då fram. Riktigt, riktigt irriterande! Ger dom en halvtimme till och sen ringer jag igen. Jävla såsande!!!!!!