Äckligt väder


Idag har det regnat hela dagen. Vaknade 8, hörde direkt att det regnar. Somnade om istället.

Hundpromenad, med hästarna till betet, äta frukost, ännu en hundpromenad och sedan sy lite håliga flugtäcken.

Hade planer på att longera djuren idag, men allt regn har gjort vår ridplan väldigt hal. En timme extra på betet fick dom istället. Lite massage och mys i boxen fick dom istället.

Imorgon är det snabbjobb. Pappa har flytt fältet, så mamma offrar sig imorgon kväll. Mot att jag gör klart allt annat på dagen. Bra byte tycker jag. Hoppas dock på uppehåll hela dagen.,

Trött!

Kanon. Skrev just ett långt inlägg, men det deletades. Perkele!
 
Jobbade hela dagen igår. Körde hem till på det, var hemma kl 2 på natten. Så dagen har ägnats åt att sova. Släpade mig ur sängen vi 11, släppte ut hästarna och sov sedan videre på soffan tills mamma kom.
Har mockat och kört bägge hästarna nu på kvällen.
Regnade förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Är fuktigt och kvavt nu på kvällen, så får se om det inte blir åska i natt.
 
Tubbe ska starta på söndag, han kom med, tjoho! Bricka 10 på 2100m auto. Hannu Hietanen kör. Riktigt nöjd med spåret faktiskt. Vill att han ska få ett snällt lopp i ryggar och få gå en liten trudelutt på upploppet. Räcker det till en bra placering så är vi rusktigt nöjda. Ska köpa en helstängd norsk, men vete tusan och han inte får gå första starten med öppet ändå.. Barfota runt om blir det i alla fall.
 
Nu ska blir det en stund i badkaret, och sen ska jag sova videre. Hoppas på att vara utsövd imorgon.
 
 
 

Loppmarknad


Idag stod det loppmarknad på schemat.


Dåligt med folk och lite fick vi sålt. Men en solig och extremt varm dag, så helt okej att tillbringa den i solstolen med en bok ändå.

Avslutade dagen med en simtur med min underbara Fanny häst, sen en tur under sadel med finaste Tubbe. Inte alla som har så fina djur som jag!
Sitter i bilen på färjan, påväg på jobb. 4 resor gör "min" båt imorgon. 17h slit. Kämpa!:)