Calle on the road
Per skickade fin uppställningsbild innan guldklimpen åkte videre. Nu väntar 6 veckors inkörning och sen får jag pussa på honom live igen!

Fortkörning och höbärgning

 
 Tidig början på dagen, för att vara jag. Och Fanny! Vi åkte in till banan vid 10 tiden. Och det gick inte att få henne att stiga upp med lock och pock inte. Fick snärta till henne på rumpan innan fröken behagade veckla ut benen och resa sig. Sur som en citron.. Tror ni det var roligare att springa fort sen?
 
 Dessutom varmt som i helvetet och kvavt till på det.. Hon var nöjd med 1600 m på 2 minuter, seeeeg som få dessutom. Men gick ner till 130 på 20 sekunder, och 56 i puls efter 12. Så fysiken fungerade okej, även om anden var svag!
 Tubbe fick sin vanliga omgång, men han segade sig ordentligt också, dom där 3000 metrarna på 1.40 var mer likt 1.50. Alla chanser att maska tog han, och han är champion på det. Men 1600m gick på 1.30 i alla fall. Och nere på 34 sekunder och 64 i puls efteråt.
 
 Har mailat fram och tillbaka med tjejen som identifierar här uppe. Vill ha djurens papper "förfinskade" så att jag slipper punga ut med 25€ per start och allt strul det innebär med identifiering vid varje starttillfälle. Nåja, nu har vi kommit fram till att jag kommer till Vasa nästa gång det är trav. Fick sen veta att det är nästan 300€ per häst, så ändrade mig hastigt till att det bara är Tubbe. Och när det ska vara så jävla dyrt så kan han kvala samtidigt. Så har ringt och stressat alla instanser idag, så har fått exportcertifikatet mailat åt mig samma dag som jag beställde det! :D Får se nu bara om jag får anmält imorgon också. Ska inte köra själv, eller ja, sätter mig som alternativ tre. Bättre att nån bättre får känna på honom, och kanske får nån fart på honom också..! På måndag blir det en trip iväg och köpa nya tävlingstömmar, och ett snabbjobb till före det.
 
 Gud vad jag kommer att skämmas om han inte klarar kvalet.....
 
 Skulle höbärgas på eftermiddagen också. Lös hö. Fick in hälften ungefär innan det kom en skur som hette duga, i ca 15 minuter. Nog var det liksom. Nu är det återigen stekhett och kvavt så förbannat. Kunde det inte ha väntat? Hade varit helt okej om det regnat hela natten sen!

Fanny har badat!


 
 Longerade ca 10 minuter, men det var äckligt mycket mygg och broms. Mamma och Felicia var ute på en liten tur med Chicko och Tubbe, men dom hade också många äckliga flygfän med sig, så dom var inte heller länge. Sen packade vi in Tubbe i täcket igen och in i boxen. Han gillar inte att bada. Sen gick vi till Felicias strand, hon och Chicko, mamma och Missy, jag och Fanny.
 Fanny och jag var först framme, jättekonstigt ställe det här; finns ju inget att äta! Var Fannys första reaktion. Lite luktade hon och drack sen, men ganska oförstående när jag plaskade ut. Sen tittade hon på några sekunder när Chicko plaskade i. Sen gick hon efter! En gång slog Chicko med frambenet, sen slog Fanny 50 ggr med frambenet. Onda ögat fick hon av Chicko till sist.. Verkligen "Sluta plaska, ungjälvel!" Sen plaskade vi och promenerade vi tills jag hade vatten till armhålorna. Inte jättekallt faktiskt, och superkul.
 
 Hade förberett mig med att ta av strumporna och sätta dom i byxfickan. Hrm, mötte en som kom flytande emot när vi plaskade iland. Om nån råkar hitta en svart/ljusblå strumpa flytande i sundet så är den min! :p
 
Här är vi påväg ut smygande..
Felicia och Badbollen smög inte...
 
 
 Vi var myyyycket längre ut, men fotografen höll sig på den torra sidan!