PMS kossa?


Försökte föreviga Fannys konstant griniga min idag. Men kameran var ett effektivt botemedel, blev grymt framtunga öron..Men till sist så..Positivare blev hon under rykt och påklädning dock. Även dagens promenad föll damen i smaken. Och det släpper fler och fler låsningar för varje dag nu! Tror vi fick upp bogarna helt med dagens massage och streching. Blev många gäspningar när vi var klara iallafall!

Nu ska jag jobba i tre dagar, så "mormor" basar för hästverksamheten.

Paket

 
Var och hämtade ut ett paket på posten idag.
Leverans från Borgeby Kryddgård.
Jag beställt en del örter, lite goda teer och hälsogodis. Toppenbra sortiment har dom, rekommenderar starkt. Det är ett svenskt företag, men för en avgift för 300kr skickar de inom hela EU, det är fraktkostnaden oavsett hur många kg man beställer. 
 
Örterna jag beställt är gurkmeja, pepparmynta och munkpeppar.
Munkpeppar åt Fanny en kort period först. Sen blir det uppehåll med alla andra örter för ännu en gurkmejakur, för avmaskning och tillbaka till det vanliga med nypon och björk.
 
Pepparmyntan ska jag främst ha att koka en ny sats gröngröt med. 
 
 
 
Inte bara jag som tycker det är kul med paket. Dock gillar andra delar av familjen paket av helt andra anledninar än jag... ;)

Blankt...

 
Hur länge kan man sitta och stirra på en tom rad där det ska stå en rubrik? 
Rätt länge, tydligen.
 
Termometern har stått på noll hela dagen, alldeles för hårt i marken för att göra annat än skritta. Tubbe fick en lång skritt tur. Han fick välja vart vi skulle gå, och det var inte den kortaste turen. Men länge sen han har varit åt det hållet så han tyckte väl det var på tiden.
 
Fanny skrittade sin vanliga tur genom skogen. Vi friserade öronen igår, och idag hörde hon jättebra! Att det dessutom var gubbar med motorsågar i skogen, och en 70 årig traktor startade på andra sidan en åker, i kombination med att hon fick inte trava alls, gjorde henne lite lätt pigg. Hon är hur lätt som helst att kontrollera och blir ju aldrig rädd i någon situation, utan främst tar hon i lite extra när hon tar sig över diken och sluttningar. Hon har världens lustigaste hoppteknik. Borde försöka få med någon fotograf när vi går på promenad någongång!
Kan tillägga att det verkligen lönar sig att pilla föl i öronen, Fanny tycker det är skönt att bli klippt i öronen! Igår vände hon på huvudet och knuffade på handen som höll i saxen när jag pausade för att se hur det såg ut och var det behövdes ta mera, som för att säga "fortsätt, det är inte klart än!".
 
 
När man ska gå ut på promenad så kan man passa på att stanna och gosa med Tubbe!
 
 
Typiskt killar, bäst det är ska dom nypa en i örat!
 
Sen kom Chicko för att "försvara sin man", hon såg så grinig ut att Fanny genast tog ett steg bakåt. Inte lätt att vara populär kille!