Blankt...

 
Hur länge kan man sitta och stirra på en tom rad där det ska stå en rubrik? 
Rätt länge, tydligen.
 
Termometern har stått på noll hela dagen, alldeles för hårt i marken för att göra annat än skritta. Tubbe fick en lång skritt tur. Han fick välja vart vi skulle gå, och det var inte den kortaste turen. Men länge sen han har varit åt det hållet så han tyckte väl det var på tiden.
 
Fanny skrittade sin vanliga tur genom skogen. Vi friserade öronen igår, och idag hörde hon jättebra! Att det dessutom var gubbar med motorsågar i skogen, och en 70 årig traktor startade på andra sidan en åker, i kombination med att hon fick inte trava alls, gjorde henne lite lätt pigg. Hon är hur lätt som helst att kontrollera och blir ju aldrig rädd i någon situation, utan främst tar hon i lite extra när hon tar sig över diken och sluttningar. Hon har världens lustigaste hoppteknik. Borde försöka få med någon fotograf när vi går på promenad någongång!
Kan tillägga att det verkligen lönar sig att pilla föl i öronen, Fanny tycker det är skönt att bli klippt i öronen! Igår vände hon på huvudet och knuffade på handen som höll i saxen när jag pausade för att se hur det såg ut och var det behövdes ta mera, som för att säga "fortsätt, det är inte klart än!".
 
 
När man ska gå ut på promenad så kan man passa på att stanna och gosa med Tubbe!
 
 
Typiskt killar, bäst det är ska dom nypa en i örat!
 
Sen kom Chicko för att "försvara sin man", hon såg så grinig ut att Fanny genast tog ett steg bakåt. Inte lätt att vara populär kille! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: