Självplågeri


Var dags för lite självplågeri idag, som bilden antyder.


Blev en mycket kort jogging tur denna första gång på många år. Blev behandlad av Hanna igår. Förutom min vanliga stela höft satt högra skulderbladet fast riktigt ordentligt. Och kanske inte bästa idén att träna monté sitsen idag. Nacken och skuldrorna blev sjuka ganska så omgående. Nu flera timmar och väldigt många strech övningar senare är jag fortfarande sjuk i nacken! Nå jag brukar ju lyckas med sånahär korkade saker.

Var ute med Calle på förmiddagen. Ett skrittpass med två pers i vagnen och Ellen på släp. Och tre hundar dessutom. 
Fanny assisterade med mer fysisk träning, en framsko borta när hon kom in. Hon fick stå skämmas på gången tills jag letat upp den. När den väl var på så tog vi en lång, lugn tur. Hon kändes riktigt fin faktiskt.


Fint besök i stranden idag. Så stora byten att hundarna valde att ignorera dem totalt.

En vända till banan

 
Idag var det säsongsavslutning på Vasas travsäsong.
Ellen startade och Fanny fick åka med in och gå fort.
Det ösregnade hela dagen igår, så banan var långt ifrån snabb när jag skulle köra fort ett par timmar innan tävlingarna. Banpersonalen gjorde ett fantastiskt jobb och banan blev bara bättre och bättre ju längre dagen led.
 
Fanny tyckte det var toppen spännande att värma med alla traktorer, hon låg jättefint i handen och ökade steglängden alla gånger vi mötte en traktor. Tyvärr tog de paus medan jag körde fort. Hade behövt ha en utvändigt..! Hon var lite oinspirerad att gå själv på kladdig bana, men gick första heatet på 1.45 första varvet och 1.40 andra. Och andra heatet gick hon 1.40 första varvet och andra på 1.35. Låg på 65 i puls efteråt.
Hon ska få gå fort med Tubbe här snart, och se om hon blir rappare med nån som hålls utvändigt! 
 
Tubbe var ute på tant tur idag. Och när han var klar, borstad och klappad så slog han huvudet i en boxdörr allt vad det gick så han har hela huvudet fullt med sår... Om såren läker och håren som växer ut och blir vita där också kommer han att se riktigt, riktigt speciell ut.