Ny variant!

 
Calle gick en ny form av snabbjobb i tisdags. Var inne och körde med Susanne och hennes Leona som inte kan gå så fort ännu, men som var dunder pigg. Vi hade tänkt jogga en mil och köra lite stafetter, men efter att ha skrittat en km så var Leona grymt löpsugen när vi började jogga. Så efter 2 km i lugnare tempo släppte vi på dem i 2 minuters tempo och körde så i 5 km istället, lite stafetter i det tempot istället. Sen skrittade vi ett varv och sen körde vi 5 km i ungefär samma tempo i rätvarv. Unge mannen var ordentligt svettig, men gick ner till 130 på 36 sekunder och låg på 65 redan tre minuter efter vi kom in. Då hade han dessutom torkat helt och fullt. Han var bättre än tidigare, gick okej bakom och bromsade inte heller när han kom först.
Nu letar jag med ljus och lykta efter två stycken flugpannband. Av den fladdrande modellen. Ett i pannan och ett runt nosen borde vänja honom hyfsat med stänk. Billigare sortens nosfladder!
 
Häromdagen när vi var ute och skrittade hade vi en barnvagn efter oss första biten. Och alla vet ju att barnvagnar är mystiska farkoster med okända avsikter.. Sen gillar ju den unga mannen att gå titta bakåt annars också. En km efter att barnvagnen svängt av så skulle han titta bakåt minst var femte meter för att kolla om den var inom synhåll eller eventuellt höll på anfalla. Så vi höll på diskuterade vikten av att titta vart man är på väg, när moder natur ställde sig på min sida och en hjort hoppade ut framför näsan på honom. Och hans min hade verkligen behövt förevigas!!!! "Shit, just den här gången hade hon kanske en poäng..." Sen var det inget snack om att gå titta bakåt längre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: