Äkta aprilväder

Idag har det regnat, snöat, varit molnigt samt varit blå himmel och sol. Sparade flickornas skrittvända till absolut sista timmarna, och det var det värt. För vi skrittade i uppehållsväder med sol! När jag mockade och gjorde klart stallet höll jag på frös ihjäl och blev genomblöt av slask. Så var definitivt värt att vänta till kvällen. Imorgon blir det en förmiddags promenad till innan jag åker och jobbar några dagar igen.
 
 
En av mina favoritbilder på Fanny får pigga upp dagens rätt så tråkiga inlägg!

Snabbjobb

Idag har vi haft så fint väder man bara kan ha den 24 april! Passade på att spendera precis hela eftermiddagen på banan och köra snabbjobb och umgås med likasinnade. Har haft en ypperlig dag!
 
Fanny gladde mitt hjärta med att inte ha feber, inte snora och inte en endaste hostning så långt örat har hört. Dessutom låg hon alldeles perfekt i puls efter att ha fått gå hela 2*3000 m i 1.45. Hon tyckte det var lite onödigt med sista 1000. Oftast när jag kör banjobb kör jag först 3000m och sedan lite snabbare 2000 efter det. Nu var banan lite blöt så hon fick gå lite långsammare och längre istället.
 
Lorei fick hålla sig borta från den blötaste delen av banan, även om den faktiskt var rätt bra idag. Så där blev det 6*800 för henne istället. Mellan 1.40 och 1.33. Kändes väldigt, väldigt fin. Även om hon var sjövild av lycka i värmningen, vi hade nämligen sällskap på banan! Hon var dock väldigt besviken när sällskapet inte hängde på i intervallerna. Nästa gång kanske det blir sällskap! Hon låg helt acceptabelt i puls efteråt också.
 
Avslutade med att se min uppfödning Calle bli 3:a på ett bra vis i ett snöigt Rättvik!
 
Calle som 2 åring!
 
Så är otroligt nöjd med både flickorna och dagen!

Bra dag!

Blev en sen start på dagen, bortsett från fodring och utsläpp kl 6.15. Jobbade hela dagen igår, och när man gör morgonstall kl 6.15 och är hemma igen 1.00 så är man värd en lugn dag! Men även om det var en sen början så hann jag med en hel del..
 
Fanny joggade ett bra pass, ingen feber, ingen hosta och inget snor. Så nu blir det snabbjobb igen!
 
 
En fin rumpa på hemväg!
 
Lorei gick en powerwalk med Tubbe och mamma en bra bit efter. Lite väl högt tempo för skogen och blöta åkrar emellanåt, men glad och positiv.
 
Bägge flickorna fick efter uträttat verk en omgång med streching, massageapparat och photizon. Vi siktar hårt på säsongen 2017!