Ganska eländig dag

Men Lorei lyste upp den endel, när jag väl fick tag på henne. Av nån outrgrundlig anledning hade alla bruna hästar show efter att lunch höet var konsumerat. Fullt ös, medvetslös. Bara Chicko som genast knatade iväg för att dammsuga i sig alla höstrån som Elsa och Fanny lämnat kvar.
 
 
"Lugnet före stormen"
 
 
 
Elsa var supernöjd över att fått sin tant Fanny att springa med henne, det bästa fick jag dock varken på film eller bild, såg det dessutom bara i ögonvrån.. Men Elsa kom i full fart ur lilla hagen, vet inte riktigt om hon bara glömde svänga eller om hon lekte chickenrace med Chicko. Men Chicko åt faktiskt, och en ätande tinker flyttar inte frivilligt på sig. Så när 250kg Elsa kommer i full fart och bromsar för sent så slutar det med att Elsa ligger under Chicko och sprattlar.. Och minen på tinkern var guld värd ska jag säga!!
När hon väl sprattlat fram så kom hon kvickt på fötter och fortsatte lite slokörat sin rodeo runda. Det är f-n inte lätt att vara liten alltså!
 
 
 
Fanny toppade med att hosta. Hörde tre hostningar i går också, men såg inte vem det var som orsakade dem. Levde på hoppet att det var Elsa.. Nu hostade hon mig rätt i ansiktet, så gick inte att missa. Hon fick därmed stå över dagens jobb och skritta en kort vända i skogen istället. Självklart ska hon bli dåligt just nu. Hon har två bra lopp första veckan i maj, så hade tänkt köra två skarpare jobb denhär veckan och se om hon är startklar. Men nej, naturligtvis inte.. Slutet av maj har hon absolut ingenting, och det är extremt klent i juni också. Så otroligt j-vla typiskt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: