Regn, regn, regn

Vilken härlig dag, eller inte. Har allt mellan duggregnat till ösregnat största delen av dagen. Har hela dagen trott att jag varit genomblöt, men kom fram till att jag varit relativt torr ända tills efter kvällsstallet. Har gått genom så många ombyten kläder idag att det inte är riktigt klokt.. Blev 5 stycken galoppintervaller för Fanny i backen iallafall. Och vilken skillnad redan, efter bara tre Tens behandlingar!!! Hon använde verkligen hela ryggen i galoppen nu, tyckte det var super, duper kul dessutom. Och till på det så har hon nog aldrig känts så mjuk i ryggmusklerna. Älskar min Tens apparat!
 
Elsa fick stå över dagens insats pga vädret. Ut på betet hamnade hon, för sista gången i år, men dock i regntäcke. Premiärtur i pyjamas.
 
Nu är det dags för mig att ta en jobbhelg igen, har dock tidsinställda som kommer dyka upp här hela helgen. Är tillbaka på måndag!
 
 

Min prinsessa är finast i världen!!

För om ni inte visste att Elsa är en prinsessa så har ni sämre koll än vilken 3 årig tjej som helst...
 
 
 
 
Två varv i trav på åkern, helt själv!!! Johanna lämnade vi vid ingången, hon var fotografen naturligtvis. Men det var väldigt bra att vi hade med henne, för vi mötte vår första paketbil med båtsläp på hemvägen. Alla Elsas fyra ben blev väldigt mjuka och fick spasmiska ryckningar.. Men vi höll oss på vägen och kunde sansat fortsätta framåt när den väldigt försiktigt passerat oss. Vanliga bilar har vi inga problem med alls, dom är helt okej, oavsett om dom kommer bakifrån eller framifrån. 
Vi hade dessutom premiär med "storhästvagnen" och QH utrustningen. Skitnöjd liten tjej!
 
 

Tensbehandling i lyxversion

 
När man får stå äta kvällsmat från en pall medan man får Tensbehandling av rygg och länd har man det ganska bra ändå. Lite öronkli sen till på det så var hon rätt nöjd, fast hon fick stå 45 minuter på gången!
 
 
 
Misstänker att hon behövde lite behandling, direkt när vi började med länden så ställde sig pälsen rätt upp. Hoppas att se och känna skillnad på henne imorgon! Höger sida, den som alltid varit mest problem med. Imorgon ska vi jobba lite med framänden...