Ny jobbvecka på G

Sitter på jobbet och bloggar, som omväxling. Härligt med höst-tidtabell när man både hinner och orkar.
Var fullt upp igår, så hann inte blogga innan jag åkte igårkväll.
Men Fanny blev riden.
 
 
Och glad var hon för det. Däremot blir det inte någon distansdebut för oss nästa helg. En otillräcklig vaccination är orsaken till det. Vi ordnar till vaccinationen ASAP, tyvärr har vi några dagar för kort tid på oss för att få till andra sprutan vi behöver ta samt hålla 7 dgr karens innan start. Men vi siktar på att åka på "startkurs" i Isojoki 23.9 och rider en "prova på" ritt dagen efter.  4.11 debuterar vi "på riktigt" i en Halloween ritt. Min favorithelg, får man inte vara på jobbet och spöka ut sig så får man piffa till det och spöka ut hästen också!
 
Elsa går framåt med babysteps i körningen. Emellanåt går det hur bra som helst, men sen ibland tjurar hon ihop ordentligt och då behövs det någon vid sidan som kan övertala henne om att det går att röra sig framåt. Började däremot gräva i hennes vita framhov igår. Hon har bärrandsröta på gång i den, och vi måste slå på skor så fort jag kommer hem. Blir ingen mer körning förrän det är gjort. Förhoppningsvis hålls de tjuriga tendenserna borta när vi får på framskorna och alla fyra hovarna fungerar som de ska!
 
 
 
För övrigt tycker tösen att det börjar vara dags att flytta in så man får sova ordentligt.
Såhär ser det ut medan polarn tränar. Tror hon kommer att gilla att det är villaavslutning nästa helg, för då får dom sova inne alla nätter, och tidigt på lördagen dessutom. Villaavslutning är = fyrverkerier, kan jag berätta för eventuella svenska läsare. 
 
Blir lite tillochfrån uppdatering kommande vecka, har lagt in lite tidsinställda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: