Blankis och vatten

Alltså vi har så härligt, så härligt väder och före just nu! Is, vatten och snömodd.
Fick dock bägge hästarna körda idag. Gick bättre än förväntat, snön är så blöt att hovarna knappt hinner fyllas innan det trillar ur. Skönt det iallafall.
Bägge fick varsin kort motionstur. Jackson hängde med Fanny, som tyckte han var grymt ohyfsad som ville springa jämte eller först. Hon tyckte att vi väldigt bra kunde preja ner honom i diket istället. Sammanfattar lite vilket humör hon var på idag. Nöjdare efter motionen iallafall, innan var hon mest intresserad av att klappra med tänderna och vifta med bakhovarna.
Elsa var som vanligt mer positiv. Faktum var att hon kom farande i full trav när jag tog in Fanny. När det väl var hennes tur så fick jag däremot gå hämta henne i ladan, det passade mindre bra då, nämligen! Lika sockersöt som vanligt var hon dock i körningen, lite tveksam i stilen först, var första gången hon tränade på ren isgata. Hemvägen var hon rappare i stegen och litade på att brodden höll. 
 
Väderleken ser inte alltför lovande ut kommande vecka heller. Hoppas den har fel... Vi skulle verkligen behöva lite minusgrader igen!
 
 
Vi hade en selfie/mysstund mitt i mockningen häromdagen
 
 
Elsa följde upp pussar med att omdelbart efter försöka nypa mig i rumpan. Lite väl manliga takter där, tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: