En ganska magisk dag

 
Förutom att den där eländiga plogbilen förstört alla potentiellt fina körvägar har det varit en riktigt bra dag. Alltså vad är grejen med dom som kör? Har dom misstagit ploga snö med att plöja åkrar? Vägrenarna är sönderslitna och det måste spraka och gnistra om plogbladet som om det var nyårsafton när dom håller på!?! Och då sitter dom så flera mil!!! Gjorde inte den minsta skillnad med min körning igår, och stackars Elsa fick flertalet lindriga hjätinfartkter av alla svarta hål i vägen och vägrenarna. Dessutom höll ena grannen på skottade snö när vi kom körande i skymningen. Han var som tur snäll och pratade högt med oss och gick undan så hon på stela ben och öronen rakt ut kunde smita förbi. Med andra ord miljöträning delux idag. 
Imorgon ska det regna, hade tänkt att de skulle få vara ledig idag och gå imorgon. Men nu fick bägge gå idag istället, och eventuellt lediga imorgon om vädret och underlaget suger.
 
 
Såhär intresserade var de av att komma och motionera. Chicko var och galopperade på åkern. Superintressant! Man kunde se kugghjulen snurra i Elsas huvud. "Har Chicko tanten blivit en BEBIS?!? För bara bebisar som inte är vana med bilar måste motionera på åkern juh!" 
 
Men såhär härligt var det att komma ut i snön imorse, hon hann knappt in i hagen innan det skulle rullas!
 
 
 
 
Och såhär såg våra skogsvägar ut när vi var på kvällspromenad med hundarna..
Man kände knappt igen sig längs skogsvägarna. 
 
 
Tänk om det kunde få hållas såhär vitt och vackert!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: