Fint väder idag

Idag fick vi njuta i solen. Men kalla vindar ändå, så långärmat på. Blev dock första ridturen i ridbyxor, eller ja, ridtights. Är så nöjd med mina Star Rider tights.
 
 
Felicia och jag skrittade en långtur med flickorna, som var väldigt tävlingslystna och kollade vem som kunde skritta snabbast mest hela tiden. Fanny fuskade och travade emellanåt när hon hamnade för långt bak. Blir så när man måste klia knäna och näsan emellanåt. Hur man vet vilket som kliar? Nän näsan kliar så skrapar man den mot marken, daaah!
Vi avslutade med att vara ner till vår badplats, ifjol blev det inte ett endaste bad och det var faktiskt första gången Lorei var ner dit, hon var säker på att det var lika med döden. Hade fått ut henne om jag gått ut själv, men hade inte lämpliga skodon för det. Så vi gör det nästa gång istället!
 
 
Glad var hon iallafall påväg ner! Och trivs ypperligt i sitt sprillans nya bettlösa träns. Är verkligen helt överlägset att kunna vila munnarna på dem när man skrittar ut.
 
På eftermiddagen var vi iväg och hälsade på Elsa. Hon var ganske obrydd i oss, men växer fint och smälter bra in i nya flocken. Latjolajban att ha en jämnårig kompis att busa med. Dessutom är hon brunstig för första gången, 3 dagar före sin 1 års dag. Hoppas hon är lika tidigt utvecklad när det kommer till tävlingskarriären.. Då är det bra att ha en shettis valack att gå skvätta åt också. Blir väl en vecka eller två tills dom kommer över till oss på bete.
 
 
 
Var tvungen att ta Fanny i grimskaft när hon skulle äta kvällsmat, grannarna hade fest och hon var helt säker på att det var trav dom hade, så hon hade fullt upp med att värma storstilat.. Klä på täcket gick inte särskilt bra och äta stod inte högt på prioriteringslistan. Väl i snöre gick det ypperligt bra med båda två.
 
 
Lorpan undrar om dom där ungdomarna vet hur gammal "Oooa hela natten" är egentligen. Fanny var dock helt med på noterna..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: