Härlig helg!

Har haft en fd kollega här i helgen och vi har haft en riktig super helg. Bättre väder hade vi inte kunnat få, och vi har haft fina ridturer bägge dagarna. Blev dessutom extra lyxigt för jag har haft fullbokat med ryttare hela helgen. Igår var jag och Felicia först ut med Chicko och Tubbe. Stackars Chicko fick en riktigt lång och tuff galopp, Tubbe sträckte ut i riktigt fin trav och njöt för fulla muggar, medan vi kom flåsande en bra bit efter.
 
 
 
Pia och jag var ute på en lugn tur med Lorei och Fanny, samma idag. Men idag så kom Mia och red Chicko, Pia hoppade också upp och testade tinker. Vansinnigt nog blev hon inte helt avskräckt?!? Medan Felicia kom och red ut en sväng med Tubbe. Så alla hästar motionerade två dagar i rad med minimal ansträngning! LYX!
Imorgon kommer mamma hem, tänkte dock tvinga ut den fläckiga tjockisen på en sista galopp innan dess. Verkar ha hänt något med hennes kondition, efter att fått dubbla ridpass med olika ryttare raceade hon med Elsa i hagen på eftermiddagen. Mycket okarakteristiskt.
 
Annars har vi avverkad de flesta tänkbara samtalsämnen och allt tänkbart skvaller, sett och total sågat Taken 3. Alltså första Taken är ju sjukt bra, den andra gick väl att se, men 3:an var verkligen otroligt dålig. Dom verkade ha sparat in på manus kostnaderna och lagt krutet på en massa onödiga specialeffekter. Mycket få kvinnor kan ha varit inblandade i den produktionen.. Läste inte eftertexterna för att bekräfta den teorin, men är rätt säker på min sak ändå!
 
Jackson njöt av solen i halmbalen tillsammans med sin fru.
 
 
 
Elsa undersökte skottkärran.
 
 
Och Fanny njöt av solen!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: