Imorgon är första dagen på resten av vårt liv..

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för Fanny att få börja jogga igen. Så håll tummarna för att hon är frisk som en nötkärna nu!!! Har den solida planen att hon får gå ut i sin lilla hage på förmiddagen, jogga före lunch och sen gå ut i stora hagen med Chicko och Elsa efteråt. Så hon förhoppningsvis inte skenar och skadar sig igen i rena glädjen över att få springa..
 
 
Efter att Floyd åkte så öppnade jag upp mellan ridbanan där han gick och lilla hagen där Elsa och Chicko gick. Det här var Elsas våldsamma reaktion över att få en fem gånger större hage att busa i. Upprörande att Chicko bara klampade ut där, för där brukar det minsan vara ett tråd som betyder att man inte får gå där!!!
 
 
Chicko fick en "absolut inte favorit" i repris. Fyra galopp intervaller på åkern. Gick betydligt bättre denna gång, hon slösade inte bort hälften av alla krafter hon hade med att galoppera sidlänges i värmningen.. Hon erbjöd visserligen galopp flertalet gånger, men gick rakt fram och att växla ner till trav var inte fullkomligt omöjligt. Därmed orkade hon två riktigt bra intervaller, de två som gick hemåt, föga förvånande. Första gick dock med enorm dragningskraft mot stället man går hem från åkern.. Andra var helt enormt seg, tredje gick hela vägen in i mål och den sista var inte alltför pjåkig den heller. Så klara framsteg! Får se om det blir longering över bommar på fredag, eller om vi kör minst fem intervaller då. Kan vara att vi sparar dem till söndagen, den som lever får se!
 
 
Jackson hade så tråkigt i stallet igår att han grävde en grop åt sig i Elsas box och övervakade mockningen..
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: