Inte så mycket nytt..

 
Hästarna hade ledig dag, själv hade jag också en "mellandag" när jag passade på att vara en smula social, handla lite och äta gott. En riktigt behaglig dag.
 
 
På kvällen blev det en timmes omvårdnad och mys av fröken Fanny. Hon var mest tjurig på mig ändå, få öronen friserade passade inte alls tidsschemat. För mormor tjoade och höll på ute på ridbanan, och det var mycket mer intressant att stå lyssna på det än ha matte och en sax i örat..
 
Elsa var snorig idag igen, får se hur vi gör med träningen närmaste dagarna. 
 
Imorgon ser jag framemot att mocka lösdriften, igen som omväxling. Hatar den här hösten, värsta någonsin. Och de senaste har inte direkt varit nån höjdare heller...

Start på fredag!

 
Drar ihop sig till start på fredag! 
Hon kom faktiskt med, spår 2 på 20 meters tillägg. Marko kör igen! De som står på startvolten är hästar med noll € på kontot, inga tuffa hästar som står med oss på 20m heller. Däremot är jag ju fortsatt högst osäker på hennes muskelform.
Körde 2*2000 m på tung och lite stum bana i måndags. 48 i puls efteråt, men blev muskeltrött igen.
 
 
Och dethär är vädret som väntas. Vad f-n ska man ha för skor under??? Sömma om måste jag iallafall, har hovslagaren är på standby för eventuell omskoning på torsdag/fredag morgon. Blir till att bestämma sig imorgon! Väderleksrapporten hinner ändra minst 3 gånger innan dess antagligen..
 
Har iallafall tvättat upp selen och grejerna, i stort sett klar med packningen alltså. Men förhoppningarna är det nog sisådär med faktiskt.