Det är egentligen en hemlighet..

...men vi är påväg på tävling imorgon.
Fanny vet bara inte om det. Isåfall sticker hon säkert ut ena ögat med ett höstrå, eller nåt. 
 
Bästa Pentti dök upp och skrattade åt oss, slog på skon utan minsta problem. Slog i några fler sömmar i bakskorna dessutom. Skrattade lite mer när jag förklarade varför dom satt med fyra sömmar i varje sko; så att det finns nån hov kvar när hon dragit av dem. Resten av skoningen fick tummen upp dock. Har ändå skogrejerna och reservskor med i packningen..
 
Benen var lite tjockare än vanligt på morgonen. Men efter några timmar i hagen var de helt normala. Hon var även mycket fin under dagens motionstur. Nu är svansen tvättad, sprayad och flätad. Inpackad i fleecelinda dessutom. Dock med förklaringen att den var så otroligt skititg. Förtydligade innan jag släckte och gick att "vi ska absolu inte åka nånstans imorgon!!!" Hoppas hon tror på det.
 
Lösdriften är dessutom mockad. Igen. Och halmad med två rundbalar. Alla tre tjejerna har stått därinne och tuggat halm sedan dess. Ett höhus fullt med hö var inte alls intressant i jämförelse. Antar att dom tänker på figuren..
 
 
Vissa tyckte det var superspännande med halmbalsleverans.
 
Elsa gick en lägre tur än vanligt, den långa rundan gick otroligt mycket bättre än senast. Alla hemskheter kom vi förbi utan problem! Hon är verkligen ljuset i tillvaron just nu. Står som ett ljus när man klickar på och av, super nöjd och glad att köra. Ligger perfekt på bettet och bara travar! 
Men blev verkligen en heldag i stallet. Mat blev det efter kl 18. Innan dess en kopp te och en skål havregrynsgröt. Tur att mamma köpt hem lyxiga tapas, en jättesallad och dessutom skaldjurs cheescake. Blev ett litet glas vin till, mest för nerverna..
 
Bilen är packad och allt borde vara redo. Typ.
Hoppas ni håller tummarna för oss imorgon! 
Lär bli löpande uppdatering över Instagram. Häng med oss där; stallgranfors hittar ni oss som!
Nu är det godnatt, för väckning är det 04.30 imorgon bitti. Kul med häst!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: