Elsas första träning i snö!

Och än en gång förtjänade hon kallas "Super Elsa"! Att allt, inklusive alla potentiellt unghäst-ätande stenar, var snöklädda störde inte primadonna det minsta. Att hon dessutom blivit körd 3 gånger på 14 dagar inverkan inte heller. Hon var dock så angelägen om att träna att hon utan minsta protest klafsade genom leran vid grinden. Då vill man verkligen vara med, när man annars hatar lera! 

Tyvärr hostade hon några gånger på hemvägen, men var pigg och gott gåendes hela vägen. Hostan lät dessutom torrare nu, och snoret som rann efteråt när hon brallade loss i hagen var genomskinligt med vitt inslag. Så hoppas verkligen hon är på bättringsvägen! Både hon och jag vill ju träna..

Fanny fick gå ett dressyrpass på ridbanan med sin mormor på kvällen. Lånade glatt ut henne när mamma hade en extra ryttare på ingång idag. Omväxling förnöjer, även om nu Fanny kanske inte var helt säker på den saken idag.

Eventuella jättekonstiga stavningar i detta inlägget skyller jag på att jag bloggar från mobilen och senaste uppdateringen har gjort det supersvårt.. Eländig app numera.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: