Nåt hovslagarämne är jag inte..

 
Ja förra tisdagen skodde jag Lorei fram. Idag tog jag in henne för att sko henne bak. Och hon var nöjd och glad 100% skolös. Slutade med en omgång med borsten och ut i hagen igen. Slösar fler skor på henne först när det fryser på igen så hon behöver brodd!
 
Fanny har spruckit upp i karlederna bägge bak, Elsas vänstra ben har gått ner, men det högra var mer svullet. Hon har några små sår runt höger has och har varit lite svullen kring dem innan. Är inne på att det är den svullnaden som är påväg neråt i benet. Hoppas det runnit än längre ner imorgon så jag får stöd för den teorin! Hovslagardags för henne imorgon, blir brodd runtom nu. Hon är så rädd för snö och halka efter sin vurpa förra vintern att det känns tryggare att hon är broddad redan nu. Det sista jag vill är att hon ska tappa fästet när vi tränar, för då kommer hon inte att röra sig en meter med vagn så länge det är halt!
 
 
Alla tre visade sig utomhus samtidigt en säng idag. Var tvungen att föreviga!
 
Eftersom Fanny hade planerad ledig dag och Elsa hostade och kändes loj igår, så hon fick också vara ledig. Passade på att ta ut gammelgubben på en joggingtur istället. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: