Så regnar det lite igen..

 
Tror seriöst att vi kommer flyta bort snart.. Världen består mest av vatten och lera just nu.
 
 
.Mitt i allt detta elände så blommar dock en smörblomma i november. Världen är så upp-och-ner!
 
Fanny har joggat en mil idag. Kändes rättså fin. Vankas provlopp med en bekant i vagnen imorgon. Hon vet dock ingenting om saken ännu. Planerar att det ska komma som en total överraskning! Härligt lite man behöver packa när man inte ska köra själv, kom jag fram till. Håll nu tummarna för att hon 1) fungerar i voltstart 2) godkänner annan kusk än "mamma" 3) travar bra!
 
 
Elsa tränade igår, men hostade ordentligt, så hon får vila några dagar till. Var bara genomskinligt snor i näsan på henne idag, så hoppas det är på övergående med hennes förkylning!
 
Annars har jag mockat lösdriften, igen. Tre överfulla släp blev det... 
 
 
Fick hjälp; "efter maten ska man gå in och sova en stund. Skiter bokstavligen i att du är härinne och irriterar" hälsar Lorei.
 
 
Stod bokstavligen och mockade under magen på henne ett tag..
Var en omöjlighet att få tag på torra rundbalar med halm i år, så söker nu efter förmånliga pallar med spån. Fick tipset om att man får tag på det här i Finlands minsta stad tillochmed. Har dock inte lyckats få tag på nåt telefonnummer än. Måndagens projekt!
 
Blev nog minst ett släp kvar att mocka ur, tänkte att dom gott kan kissa videre där nån dag till. 2/3 delar är iallafall tömt och spån och lite halm inlagt, till damernas oerhörda förtjusning. Dom tänker tydligen på linjerna alltihop just nu, för inget är så smaskigt som halm i dagsläget...
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Fiioli

Jag börjar få ångest och mardrömmar nu varje natt, bara för att jag vet vad hästarna hamnar gå i här hemma... Har hört omkring med stall i närheten (som det finns gott om) ifall dom har möjlighet att ta emot 3 hästar som behöver bättre underlag nu. Men alla har samma problem.. T.o.m dom som har sandhagar och städar varje dag, så har leran börjat komma igenom...

Svar: Jo vi brukar alltid ha iallafall en del av hagarna som det är "fast mark" i. Har naturlig sandbotten i stora delar. Men det är sjöar på de ställena nu... Helt hopplöst!
Malin

2017-11-19 @ 01:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: