En bra dag!

Även om vädet inte riktigt varit på topp idag så har vi haft en väldigt bra dag. Blev en körtur med en vän och hennes superponny, vi slog på stort och hämtade hennes dotter på dagis. Vilken jätte hit att bli upphämtad med ponny och vagn! 
 
Sen blev det en längre vända med Fanny i vagn och en motvillig Lorei på släp. Finns bara två lägen på Lorei just nu. Läge ett: "Jag får minsann aldrig göra nånting, SÅ orättvist!" och läge två: "Herrejisses, ska JAG vara tvungen att komma med? Är du verkligen HELT säker?". 
 
 
Hennes dotter var väldigt mycket mer imponerad av att få arbeta iallafall. Massor av energi fanns det. Blev tillochmed några förtörnade studs med rumpan när hon inte fick svänga in på en väg hon kände för att utforska. Vi gillar fortsatt att hon testar gränserna lite, det är väldigt försynt ändå. Sen klarade vi av att tampas med både en vitsvanshjort och att smyga förbi en väldigt väluppfostrad paketbil alldeles utan mormor och cyckelns assistans. Så hennes utveckling fortsätter med raketfart. Efter vi kört och pysslat så tog vi dessutom och sprang några vändor i grimskaft. Gick perfekt! Så nu känner vi oss redo för lördagens utställning.
Finns film på min instagram. In och följ oss där: stallgranfors 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: