Ledigt för hästarna, en del annat gjort ändå!

Idag fick hästarna vara lediga. Spridda regnskurar och en del to-do spikade den planen. Elsa hade planerad ledig dag, och Fanny hade jag lite planer på att motionera, men sköt upp tills imorgon. Hon gick några lätta galoppintervaller igår, så var ingen större panik med hennes motionerande ändå. Dessutom hon som ställt till extra arbete. Hon har efter år av ohejdad vana att prompt behöva sparka i väggen när hon får kvällsmat lyckats få hål i väggen. Skickligt alltså.. Pappa slog upp en ny skiva för så det lär hålla. Men jag fick arslet ur vagnen och började höra runt efter gummimattor. Och första tjejen jag skickade iväg ett meddelande till hade extra! Hur tur kan man ha egentligen? Hennes svärfars egentligen, byttes smidigt nog mot en låda öl och nu har vi nog med gummimatta både för att hela Fannys bakvägg ska täckas och dessutom tillräckligt med matta för att lägga på golvet i nya boxarna också. Men det läggs nog in först nästa sommar..
 
 
Krävdes ju dock en hel del för att få upp den rullen på släpet. Hrm. Men tur man har en händig pappa, och så var det turligt nog två karlar till på plats. Var en sån där situation som krävde manligthandlag faktiskt..
 
Annars så har Elsa fått dubbla vattenhinkar. Ingen av de andra dricker nånsin mer än en halv hink per natt, men Elsa har sugit i sig en halv hink direkt hon kommer in och fast man fyller upp den innan man går för natten så är det ändå tomt på morgonen. Så nu blev det dubbla hinkar!
 
 
 Naturligtvis måste bägge provsmakas innan man fick ta av grimman.
 
Annars så har vi mest mockat flytande bajs...
 
 
Grävt hål..
 
 
Grävt igen hål, samt bråkat med Jacksons "fru"
 
 
På kvällen kom en av mammas medryttare och vi red ut på mammas bägge hästar. Mamma själv är i Åbo och avslutar ännu en utbildning i sitt redan ganska så breda register. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: