Minus grader!!

Ja det blev definitivt ingen träning på banan idag, var rejält med minusgrader inatt och det tinade aldrig helt och hållet heller. Galet hur fort vintern alltid kommer emot, lika chockad blir man varje gång.. Hoppas det bara är ett skrämskott inför vad som komma skall, för jag skodde just bägge med sommarskor igen! Fanny fick gå ett pass i tryckvagnen istället. Blev dessutom till att koppla på värmen i termobarerna ikväll. Verkligen ett säkert tecken på att det kommer bli vinter igen.
 
 
Shira utforskade gränsen mellan höst och vinter innan vi började mocka. Där solen inte kom åt, där smälte det aldrig undan heller..
 
Elsa var på tårna idag och såg massor av farligheter längs vår vanliga träningsrunda. Bilen vi mötte var antagligen det minst läskiga som kom emot.. En parkerad bil höll på äta upp oss, och en hjort-liknande buske likaså. Blir bra att få ut vargtänderna på tisdag, hon skakar vettlöst på huvudet så fort man tar i och bromsar henne. Och bromsa henne måste man göra titt som tätt för Elsa gillar springa! Hoppas vi får bra med snö i januari-mars så man får börja gasa med lilla racer råttan då.
 
Lösdriften blev dessutom mockad idag, tur vi har småbalar med halm så man hade nåt nytt att lägga in när man inte vågar åka och hämta en storbal utan vinterdäck..
 
 
Lika  mycket som det tar emot att börja varje gång, lika skönt är det varje gång när det är gjort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: