Nya framsteg

Elsa blev skodd på tre ben idag. Den planerade framskoningen och ny sko på höger bak där vi hade tappsko. Inga problem det. Blir morotsfri skoning nästa gång, hon var alldeles hispig av förhoppning över att få godis. Gissningsvis hade hon stått mycket snällare om vi inte haft mutor inblandade!
Efter skoningen så selade vi på, och spände i helt själva! Första gången helt utan assistenst. Mötte mamma när vi promenerade iväg, Elsa såg väldigt stolt ut då! Men helt fläckfritt gick det inte att klicka på vagnen, men vi kommer dit. Blev ny väg idag också, första gången vi var ny väg helt själva. Blev en 180 graders vändning för en livsfarlig stockhög, men vi skrittade tillbaka en bit innan vi vände på nytt och då kunde ta oss förbi med bara lite misstänksamma blickar. Sen tyckte hon det var sjukt onödigt att svänga av för att ta en annan väg hem, så där krävdes en vändning extra också. Men annars knatade hon på väldigt bra, vi mötte även en bil och den var väl det minst läskiga vi såg på hela turen. Sjukt nöjd med mitt lilla stjärnskott!
 
Hade tänkt åka och köra fort med Fanny idag, men hon visade klart och tydligt under skoningen att hon var jätteöm i höger bak. Så istället fick hon vara ledig och fick en rejäl omgång med massageapparaten och photizon, streching, liniment och Back on Track täcke till natten. Kom igenom bra, var en hel massa gäspande, tuggande och slickande om munnen. Och viftande med bakfötterna. Var inte bakknäet hon var öm i, utan högre upp mer mot ljumsken. Oj så populärt det var med photizon samt liniment där.. Men gott gjorde det! Otrolig vad man vinner på att hålla efter direkt efter ett proffs varit och behandlat. Det är lite som att dom får upp en trög dörr på glänt, man har själv väldigt mycket enklare att knuffa upp den lite mer efter det! Blir en rejäl skritt tur imorgon, så ser vi hur statusen är till helgen. 
Hon blev skodd med vanliga sulor nu, fungerar inte så bra med flap i lervällingen vi har nu. Och så blev det tyngre sko högerbak. Vi hoppas på ett litet genombrott med hennes fysik nu alltså! Börjar vara så dags om det nånsin ska hända..
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: