Regn, regn och än mer regn!

Nu har det mer eller mindre regnat en vecka i sträck. Börjar vara en aning trött på vatten faktiskt. Men på pluskontot står ju att vägarna verkligen börjar bli fina att köra på. Har blivit några länge joggingturer senaste dagarna. På minus kontot står ju att mitt släp inte gick genom besiktningen, och står på verkstaden. Och andra sidan är det en svag uppgång där att det inte var nåt allvarligt fel! Så har blivit galoppintervaller för hela slanten den här ledigheten. Och andra sidan så har Fanny passat på att gå upp lite i vikt, och det var väldigt välbehövligt. 50 kg till hade dock inte skadat det heller..
 
Elsa har tränat på sin vanliga runda, blir dags att öka på träningsdosen nästa ledighet. Hon gör sitt pass med lätthet och det är dags att öka en aning igen. Vi hade ju däremot vissa problem med att vända höger, gången efter att pappa knuffade runt oss så försökte vi själva. (Mormor var alldeles för långsam på cyckeln..) och då slutade det med att Elsa backade in, och svängde vänster. Men då hade vi ännu en argumentation innan vi gick hem, och gjorde en höger volt på en annan vändplats. Tog lite tid och var definitivt inte populärt, men sen dess har vi kunnat vända höger när jag begärt det. 
 
 
Kommer att åka på jobb några dagar igen, har dock lagt in en hel del förhandsinställda inlägg. Går lite lättare med sånt nu, när det är en hel del läsare här inne igen! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: