Elsa goes utställning

Lite "nästan sista minuten shopping" idag. Elsa ska på utställning lördagen 7.10. Trevligt att vi i Finland ännu har den möjligheten även med varmblod! Självklart ska hon vara snygg med lädergrimma. Har dock inte hittat nån jag varit helt nöjd med i nån webbshop; måste vara en smal, för hon har så nätt, litet huvud, men ändå svårt att bedöma om det ska vara Pony eller Cob när man inte ser grimman irl. Tyvärr fanns den bara i brunt, men jag är nöjd ändå! Blev Cob, så då kan hon förhoppningsvis ganska den även hela nästa år.

 Var en bra försäljare, dom skulle få in en ny sorts lädergrimma och hon kollade i datorn så att den inte låg ouppackad på lagret, eftersom det nyss kommit leverans. Sånt uppskattas! Tyvärr var den på ingång först nästa vecka.. Sen var hon aktiv med merförsäljningen och därav blev det en liten, billig flaska pälsglans. Av mitt absoluta favoritmärke pälsglans dessutom!
 För att inte tala om att där fanns extra breda stigbyglar. Så nu blir det lite bekvämare vid nästa distanstävling! Gillar skarpt Hööks i Umeå. Alltid bra urval och trevlig personal!

Älskar indiansommar!

Hur härliga dagar har vi inte haft nu? Idag har jag fixat all mockning i linne, och ändå varit svettig. Hur ofta händer det 26 september liksom? Inga insekter till på det, bättre än sommar!
 
 
Mös tilll det med att ta ut pensionären på en promenad. Tur för mamma att jag gjorde det, för han hade en sned sko som jag plockade av, rätade ut och slog på igen. Annars hade hon haft 100% av sina hästar försatta i sko-problem. Chicko har trampat av sig en sko riktigt ordentligt, hovslagare inbokad till torsdag för att fixa den. Rejält trasig hov, men oavsett så rör jag inte fötterna på den mer än för att kratsa ur dem när jag måste..
 
Hade lite städning i foderhörnan också. Är så sjukt nöjd med min lilla mini-kross. Kom på att jag inte ens visat upp den här på bloggen, så måste ju föreviga den och visa hur perfekt den passar in också!
 
 
Visst är den söt? 
Är nästan lite förälskad i min lilla kross! :D
 
 
Som handen i handsken ju!