Bästa prinsessan!

Idag var ännu en viktig dag i Elsas liv, dom haglar tätt nu!
Idag var hon första gången in till banan och joggade där. Passade på när vi hade våra trogna assistenter som åkte in och körde fort. Mamma hjälpte oss lasta hemma och Johanna hjälpte oss (försöka) duscha och lasta. Kanon när man kan hjälpas åt lite! 
 
 
Såhär imponerad var hon av att få tofflor på sig när vi skulle åka..
 
 
Morsan fattade trögt och trodde att det räckte med en morot som muta när man skulle gå på bilen... Genast när den "magiska hinken" kom fram så gick det bra att marchera raka vägen in!
 
 
Nöjda tjejer efter 3 km. Andra varvet rekordsänkte vi 40 sekunder. Fortsätter vi sänka tempot i den hastigheten är världsrekordet snart ett minne blott! ;) Volta på banan och stanna och bli fotograferade fungerade ypperligt. 
 
Duscha var det dock ett fett NEJ till. Slutade med en omgång med hink och svamp. Vilket också hade all potentsial att vara fullkomligen livsfarligt, men visade sig vara så blaj att man kunde käka lite gräs samtidigt som man blev tvättad. Förtroendet för att gå ställa sig i nån spilta var dock nere på noll efter försöket i duschen, så vi svampade ute i det fria. Man får vara lite besvärlig när man annars är super duktig!
 
 
Nöjd tjej i fleecepyjamas påväg hem!
 
 
Passade på fira framgångarna efteråt. Gäller att passa på!
Var tur att mamma informerade om att vi skulle kvällsmata hästarna, efter 4 glas vin och största delen av två lådor kräftor höll den detaljen på att glömmas bort... Ops. In kom dom och mat och vatten fick dom iallafall. Tur det, misstänker att man legat rejält på minus annars....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: