Vi väntar och väntar...

 
Finns det nåt ljuvligare än föl? Och finns det nåt värre än att fölvaka?
 
 
 
Imorse var det genomskinlig gul mjölk. Ikväll fick jag inte röra alls. 
Håll tummarna!
 
Såg precis bild på en liten Lexus bebis, svart mamma och bebis var brun med vita ben och stjärn. Vill också ha  en brun med tecken!!!

Elsa blev longerad

Och min kära mor fick föreviga lite. Jag har iallafall en väldigt fotogenisk unghäst!
Är faktiskt lite chockad över hur duktig hon är i linan. Bommarna går hon snällt över i sällskap med mig, men ensam på lina visade hon minsann att hon kollat hur Chicko kilat förbi, man kunde gå både ytterom och på insidan. Mycket elegant!
 
 
 
 
Malin Granfors foto.
 
Malin Granfors foto.
 
Malin Granfors foto.
 
Malin Granfors foto.
 
 
Och nu blev det dessutom så att min perfekta plan om att börja fölvaka på dygn 319 (natten till måndag) kändes idag plötsligt väldigt optimistisk. Lorei har släppt bäckenbanden helt och juvret har fyllts på rejält bara sen igår. Spenarna är inte fyllda än, men misstänker att det kan gå hastigt. Så Tubbe fick flytta in som granne åt Elsa, och den redan erfarna barnmorskan Fanny fick gå ut med Lorei. Hoppas innerligt att det inte kommer inatt, väntar på min nyinköpta babywatch kommer troligen på posten imorgon, och det är ju högst onödigt att jag köpt den och kommer bombaderas med FB reklam på barngrejer resten av livet om den inte ens kommer att behöva användas! Har inte heller hunnit få husbilen på plats, så får snällt knalla hemifrån och kolla henne inatt.. Kan vara att husbilen behöver hjälp av traktorn för att ta sig på plats nämligen, så det är inte så bara att köra dit den. Hehe...
 
Håll tummarna för att jag får föl snart, men inte för snart!

Longerings premiär

Idag var det då premiär för Elsa att springa i lina, samt att gå över lite bommar. Det gick faktiskt betydligt bättre än jag tänkt mig. Självklart hade det varit bättre att tömköra, men eftersom den lilla prinsessan inte var så fasligt sammarbetsvillig med det i somras så vi sparar på den karamellen ett tag till. Vi gick mest över bommarna tillsammans, men två gånger travade hon över en bom ensam i lina. Skeptiskt, men ändå. Med tankte på hennes mammas åsikter om bommar så tar vi denna premiären som en stor seger!
Dessutom gick det riktigt bra att tvätta benen på henne idag. Vi klarade det alldeles själva, utan inblandning av nån annan. Och strechingen av både rygg och hals gick alldeles ypperligt.
 
Imorgon blir det en skritt i vagn! 
 
Lorei har börjat släppa i bäckenbanden, så hoppas verkligen att det närmar sig nerkomst! Juvret är dock ordentlgit mjukt ännu. Med Elsa så fyllde hon rätt långt innan fölning, men nu är det stort men mjukt. Antar att det kan vara olika från gång till gång. 
 
Inga bilder idag... Verkar vara nån bugg på blogg.se idag..