Myspys bebis

 
Idag öppnades ladan åt "den gröna sidan" också och det var lite läskigt..
 
 
Tydligen hade hon glömt att hon studsat ut och in genom den dörren massor av gånger redan här i livet.
Men efter lite funderande gick det nog bra att kliva ut i det gröna.
 
 
Så har vissa små damer också fått ett eget matfat. Mamma får nu äta sitt kraftfoder uppe i höhuset där vissa  inte räcks åt det, så då är det välkommet med eget.
 
 
Såhär bra bilder får man dock oftast när man vill fota henne.
 
 
Det dök upp en spännande gäst till kvällsmaten. Berta blev dock bara iaktagen på håll, fröken Ariel lärde sig visst något av försöket av att hälsa på Jackson igår!

Slut på semestern

 
Igår kväll fick dom flytta hem från betet. Lite mindre besvärligt än när dom flyttade dit, men dom var nog inte riktigt säkra på att en flytt var nödvändig. Men Lorei verkar uppskatta ett välfyllt hö-hus och man sover nog fortfarande jättegott i lösdriften. Massa spännande att titta på också, mycket man glömt bort på 2,5 månad. Hökärran var väldigt spännande igår, idag kunde man redan både sparka på den och äta ur den. Jackson gjorde hon ett strongt försök att undersöka idag, men där fick hon lägga benen på ryggen! Olof är också väldigt spännande, han låter både mycket och konstigt. Lorei fick jag verkad idag också, och klarade mig just och just undan att bli biten i rumpan. Inte riktigt uppskattat att ägna tid åt morsan..
 
Elsa fick hälsa på sin mamma över staketet, mamma hade jättemycket att säga. Äldsta dottern skulle dock mycket hellre hälsat på sin lillasyster men det kunde hon glömma.
 
 

En bild säger mer än tusen ord...

 
Ja dethär är i korthet vad Simone och jag lyckats med senaste tiden. Sår och överben pga spark, självförvållad eftersom Elsa inte fick äta hö i NÅGON hög.. Getingstick och tappskoR. Både starter och effektivare träning är skjuten på en obestämd framtid... Lusten att blogga existerar inte riktigt. Är lite aktivare på instagram dock. Följs oss där: stallgranfors