Behandlad igen

Då har vi varit på vår favorit sorts utflykt, enligt Fanny:
Till doktorn!
 
Och det var så skojigt att komma in på banan och få springa lite att hon inte alls var särskilt halt... Igår kunde hon inte ens trava 200m ens någolunda. Idag fick hon omdömmet: ej halt i låga farter. Kan vara exakt enda gången hon skärpt till sig och bitit ihop i hela sitt liv. Lagom dags då... Nå böjprovet visade lite ditt som datt. Men inga stora grejer. Så om det är så att hon haft lite skojsigt i hagen eller om det är så att det som rättat till sig i kroppen på henne haft lite negativa effekter iochmed att hon måste lära sig använda kroppen på ett annat vis. Ja inte lätt att veta. Men vi har bara 2 veckors karens, så hopp finns om att vi ska kunna tävla i distans den 10nde mars! Nu väntar 10 dagar skritt, en veckas motion och sen kan vi träna som vanligt. Tacka gudarna för att hon har en grundkondition av stål, räknar kallt med att det räcker med en veckas motion och 2*galoppintervaller och så kan vi knalla runt 34 km.
Vår veterinär tyckte att hon var en lite smådivig dam med mycket egna åsikter. Berättade att jag har en till i värre klass hemma, samt att jag hoppades på en blivande valack som nästa fölunge. Hon förstod varför...
 
Vissa tyckte hemskt synd om sig eftersom de var tvugna att stå hela eftermiddagen på box... Tur att hennes mormor är världsbäst på att klia öron. Det tröstar bra det. Elsa var också sur, för att hon inte fått stå hela eftermiddagen på box. Rena rama orättvisan!!!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: