Framsteg med liten

Bilden kan innehålla: häst
 
Liten prinsessa har varit inne på box, för första gången i sitt liv. I egen box! Mamma uppskattade storligen att få äta sin kvällsmat i lugn och ro. Liten var lite mera osäker på om det hela var riktigt hälsosamt, men efter lite funderande så tuggade nog hon i sig sin giva hon också. Blir ny rutin framöver nu. När mamma flyttar till sitt nya hem ska ju liten flytta in på box så då gäller det att man kan gå i snöre och inte dö av fasa över att vara instängd på 3*3m..
 
Bilden kan innehålla: häst
 '
Hur kan det komma sig att alla vet från späd ålder att det är godast längst ner i kärran!?!

Äntligen en frisk Elsa

Bilden kan innehålla: text
 
Elsa fick komma in till banan i torsdags. Planen var att jogga ett ordentligt pass, samt känna om traven flöt i lite snabbare tempo. Elsa travade som en klocka i motionstempo, kunde både trava i ledning och i rygg på sällskapet. När jag sen styrde ner på innerspår fick hon gå i ledningen för att bestämma tempo efter hur det fungerade. Hon sprang och ställde lite och kände efter i ca 200m innan hon rätade upp sig, tog bettet i ett fast grepp och stack iväg i 1.45 tempo... Söta göta så löpglad hon var! Hon har ju inte gått så långt så fort ens innan muskelproblemen i bogen!
Traven var inte helt 100, men iallafall 95%. En osteopatbehandling till i oktober samt en massa strechande och masserande fram tills dess så är hon nog 100% i ordning sedan. Känns så otroligt skönt!!!
 
Bilden kan innehålla: häst, himmel, träd, utomhus och natur
 
Bilden kan innehålla: himmel, häst, utomhus och natur
 
Fröken Elsa var grinig redan från morgonen idag. Och brunstig, ack så brunstig.
Det var inte okomplicerat att få våra markarbetsövningar gjorda på eftermiddagen, kan jag säga! Som den fotogeniska varelse hon är så försvann ju alla tjuriga miner så fort telefonen kom fram...