Typiskt..

Jaha då har vi startat igen då.
Plattfall ännu en gång.
Denna gång kom hon iallafall iväg, öppnade bra, fick fina ryggar. Och var iskall efter 1600m. Kom i mål på 1.21. En hel 10ndel sämre än senast och då stod hon och studsade på stället en god stund.. Pulsen var onödigt hög efteråt och hon flåsade länge. Så nu är det att vänta och se om det är nåt skit i kroppen som håller på bryta ut. Hon ställde sig och kissade flertalet gånger i boxen ikväll utan att faktiskt kissa, så får se om hon är brunstig. Hann redan googla på urinvägsinfektion och häst, hoppas verkligen att det är brunst för nån sån vill vi inte ha. Långvarig antibiotika isåfall. Blir ovanligt spännande att mocka imorgon..
 
 
Ovanligt lugn idag också. Låg inte på nåt alls ens i varken värmningen.
Alltid är det nåt!
Men alla godkända fick pengar, så resan bekostades ju iallafall!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är skillnaden att lägga fast hästen i övre ringarna av grimman, gentemot dom nedre?

Svar: Ingen, men när man har huvudlaget över grimman är det mycket smidigare att sätta fast dem i övre när man selar på och av!
Malin

2018-12-22 @ 00:53:17
Postat av: Anonym

Du får speeda upp träningen 😁 du kör ju sakta i jobben, långa långsamma jobb bygger ju mer styrka än speed

Svar: Jag är inget större fans av att köra snabba jobb. Tränar hellre längre tid och bygger upp hästen långsamt. (Tarzan kör heller aldrig fort-fort med sina hästar och de presterar ändå..) Simone har visat sig ha nåt skit i kroppen, ena karleden har spruckit och savar rejält. Så den dåliga prestationen hade fysiska förklaringar. Men så fort vi får rejält vinterunderlag att träna på och hon är frisk igen så ska hon få gå en period med korta, snabbare intervaller faktiskt. Men nu har vi haft helt vettlöst dåliga träningsmöjligheter i över en månad tyvärr!
Malin

2018-12-23 @ 05:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: