Snö, snö och än mera snö!

Nu är den äntligen här! Vintern. Tänk att allt som krävdes var att pappa kopplade plogbladet av fyrhjulingen. Boom så ramlade det ner 15 cm pudersnö liksom! Bäst att vi kopplar av det nu igen när allt är plogat, så inte allt regnar bort!
 
Elsa hade fullt sjå med att spana in alla nya snödrivor. Potentiella hästslukare allihop tydligen. Faran minskade knappt hur många gånger man än gick förbi dem! Dessutom mötte vi pappa på skotern när vi var nästan hemma. I det läget gjorde hon det enda rätta: tvärnitade, höjde svansen och la en rejäl bajshög. Tyvärr stannade han skotern på vår vänstra sidan vägen, och på högra sidan låg det en enorm snöhög. Ridå på den. När han försökte prata med henne och få henne mindre skeptisk körde hon upp huvudet och fräste iväg den rejälaste fnysningen jag nånsin hört henne åstadkomma. Hennes tant hade varit stolt! Så fick snällt kliva ur vagnen och knalla med henne förbi alla farligheterna. Sen fick jag sätta mig i vagnen igen, Jackson fick vi med oss till stallet på köpet. Gick bra det också!
 
 
Sen stack vi ut med Fanny. Bägge hundarna hängde på. Stackars Shira var helt slut efter att ha tågat fram i snön hela vår promenadlänk. Ungefär 5% av den var plogad. Så blev rejält motionspass för korta ben idag!
 
Hade en vision av att ta fina bilder på Fannys frostiga mustacher och en snöig gran. Blev dock inte så mycket av det..
 
 
 
 
Den smakade ju så gott!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: