Sommar!!

 
 
 
Varma, härliga dagar nu. Allt hö är slaget och vi ber till samtliga vädergudar om att de håller regnet borta lite, lite till..
 
Elsa har tränat idag. Inte helt nöjd med henne, och har tagit beslut om att hon får ha semester från snabbjobb i 2,5 vecka framåt. Blir skritt, longering och en massa massage och streching. Den sträckning hon har i bogen verkar inte riktigt ha gett med sig och vi har ju faktiskt inte brottom någonstans, så vi pausar lite och låter kroppen läka ihop. 
 
Simone verkar vara på slutrakan av sin förkylning. Tackochlov! Var en dag med feber och extremsnor. Sen har det lugnat ner sig, det lilla snor som kommer så är genomskinligt med enstaka inslag av vitt, hostar gör hon sällan längre och tempen är normal. Skönt att hennes eget imunförsvar kunde fixa biffen alltså! Imorgon får hon sista dosen slemlösande. Hoppas kunna jogga henne ett rejälare pass på torsdag, men vi har ju inte direkt brottom vi heller. 
 
 
Har nästan vant mig vid denhär varianten av glada, bruna öron nu. Min rumpa är fortfarande lite chockad över att denna skrittar och travar istället för passar och galopperar men månne inte den också ska vänja sig...! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: