Simone

Imorse var det då dags att plocka upp Simone i Åbo.
Avfärd 03.00, lite onödigt tidigt, men hellre att vi var där förtidigt ifall det hade varit trafikhinder på vägen.
Nu såg vi typ 10 bilar på vägen ner men det vet man ju först efteråt..
 
 
Hon hade rest bra, vi promenerade en stund, hon drack nästan en hink vatten och åt all linfrögröt jag hade gjort åt henne. Sen steg hon snällt på transporten igen, och stod hela vägen hem. Lite började hon trampa när vi stannade för att tanka nästan hemma, men jag har full förståelse för att hon tyckte att der räckte med åkande då faktiskt!
 
Väl hemma fick hon gå in i boxen en stund, dricka lite mera och kissa. Sen fick hon gå tråd i tråd med Elsa hela eftermiddagen och kvällen. Dom har bägge pipit och skrikit rätt bra, men dom stod nos mot nos och betade under tråden innan vi tog in dem så jag tror nog dom ska bli vänner inom kort. Elsa är fortfarande så brunstig att hon mest bara står och skvätter... Bägge är utan bakskor nu och får gå ut tillsammans imorgonbitti. Sen kommer Pentti och skor dem kl 10.
 
 
Blank och med måbra-fläckar är hon, och riktig härlig barbihäst-man och pannlugg!
Har självfallet köpt en sprillans ny grimma och klickade också hem en ny uppsättning borstar. Fannys gamla var ett hopplock som är lastgammalt i grunden. Behöll en borste och en gummiskrapa av dem, sen blev det bara nya, lila borstar och en matchande skötväska förstås.