Aprilvädret fortsätter

Varvar mellan att vara jättefint väder, till att blåsa snöstorm och det flera gånger om dagen nu. Lite tröttsamt faktiskt. Har inte fått ett dyft gjort denna helgen, utom det nödvändiga. Lite tragiskt. Huvudvärk på lördagen och sänkt av den här eländiga tidsomställningen idag.. Hotade Olof med pälsning och förvandlig till ett par vantar i morse, den jäkeln hade dock klart för sig att klockan ändrats och man ska upp tidigare!
 
Fanny fick jogga 14 km i vagn idag. Gjorde det väl helt okej. Dåligt med intresserade på henne just nu, har lagt in annons på nytt ställe och väntar på att få den godkänd. Hoppas på bättre lycka där.. En intressant för att ta henne på foder och framtida köp. Dock en som jag känner lite från tidigare, så om inget annat dyker upp kan det bli av intresse. Nån som vet nån "häst"jurist som skriver avtal på finska???
 
Elsa fick jogga en kort vända idag. Hade nästan tänkt att hon skulle få vara ledig, men jobbar längre pass över påsk så vi bytte ut vila mot ett minipass istället. Längre tur imorgon igen!
 
Kan ni förstå att det bara är 5 veckor kvar tills det tittar ut en liten fölis?!? Känns verkligen inte så nära när man tittar ut genom fönstret alltså..
 
 
 
 
 
Men nåt att längta efter har man ju!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: