Dålig uppdatering här inne..

Har lite tappat sugen med bloggandet igen. Brukar kunna inträffa när våren smyger sig på..
Fanny ligger ute till salu på alla möjliga och omöjliga ställen runt om på nätet. Har helt tappat sugen på att träna henne och hon har tappat sugen på att träna med mig också, så bäst för oss bägge att vi går skilda vägar!
Longerade henne idag, måste aktivera henne lite annars lär hon ge sig på Elsa av avundsjuka över att hon tränar. Är länge sedan jag longerade henne senast och blev faktiskt positivt överraskad. Vända hade hon glömt hur man gjorde, men övergånarna mellan skritt och trav gjorde hon ypperligt hela tiden, och hon gjorde flera fina galopplyft i bägge hållen också. Första gången jag bett henne om galopp på lina, och hon galopperade som hon aldrig gjort annat. Bad bara om ett halvt varv i gången, var ordentligt med snö på ridbanan och hon har inte styrkan att orka särskilt längre på litet utrymme. I somras vägrade hon helt lyfta galopp på ridbanan, för liten, sa hon tydligt. Nu orkar hon lyfta på volt, det har hänt lite med hur hon orkar med sin kropp sista halvåret ändå!
 
 
Skummig i munnen blev hon av all tankeverksamheten som krävdes idag!
 
Elsa tränar på fin fint. Igår tränade hon positionsbyten för första gången. Helt normal träning för en tvååring, lite mer ovanligt att göra det med en hund på 10kg dock. Men hon är iallafall fullt medveten om att sparringpartnern kan tvärnita och kasta sig ner i diket precis när som helst..
Idag tog vi oss över till grannön och tränade igen. Blev lite miljöträning igen för snön hade smält på bron så där plaskade vi oss genom en rejäl vattenpöl på lätt ostadiga ben. Men utan att tveka på att gå fram, bör tilläggas. Är väldigt nöjd med henne!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: