Frisk igen

Idag fick Simone gå intervaller för första gången sen genomklappningen. Tanken var ju att hon skulle gå några lätta, som mjukstart. Hon var inte direkt av samma åsikt angående tempot.. Jättefin kändes hon iallafall, stark hela vägen. Flåsade exakt noll när vi kom hem, pulsen var bra och när jag hade selat av och dragit över henne med piggborsten så var hon i det närmaste torr redan. Så det känns verkligen toppen bra med henne i dagsläget! Håll nu bara tummarna för att underlaget hålls fint så får hon gå på onsdag eller torsdag igen.
 
 
 
Planen är att Elsa ska gå imorgon. Vågar inte köra regelrätta intervaller med henne, iallafall inte ensam och än. Kommer att brinna i proppskåpet om jag försöker. Så hon ska få gå en lååång tur och få gasa på där det är lämpligt. Borde passa henne mycket bättre, förhoppningsvis fastnar inte gasen nere permanent bara..
 
Ariels sår hade torkat ihop bra idag, så hon slapp skötsel. Igår gick det dock superbra, både puts och spary gick smärtfritt. Idag har jag även klickat hem egna bortstar åt henne. Blir grått och svart för hennes del. Och lite Mimmi Pigg. När man är ett helt år gammal är man värd egna saker. Hon har använt sin mammas gamla hittills. De får åka i gömman, nångång lär det väl dyka upp nån träningshäst igen och då kan de få komma fram.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: