Storm!

Vilket dygn alltså.. 
Sov inte många timmar inatt, lyckades somna vid halv fyra ungefär, då var det värsta över här. Men som deet blåst! Nordlig vind dessutom, vilket är värsta vindriktningen förr oss. Gick till morgonstallet med mamma och möttes av en jättegran bakom stallet vält. Över vårt skräphus. Min vagn stod precis under. Hade en dm till godo, var intressant att trassla ut skalmarna ur alla grenar. Elledningen har mm från att bli avslitna. 
 
 
 
Mitt i bild är el ledningen...
 
Eftersom 30 000 hushåll är utan el så är inte dethär nåt som elbolaget högprioriterar direkt, så får se när det blir fixat. Följaktligen vågade vi inte sätta hästar i de boxarna som sitter ihop med fasta stallet inatt heller. Känns som att risken för att granen ska "gnaga" hål på elledningen och brandrisken är för hög. Så mina hästar fick gå kvar på lösdriften och de andra fick gå in i boxarna som ligger skillt. 
Vilket gjorde att vi hade fem stycken som sa "WHAAAT"vid kvällsstallet. Fyra upprörda och en supernöjd Tubbe som fick gå in i Simones box och äta hennes höportion. Den skiljer sig en hel del från en rultig farbrors normala kvällsportion...
 
 
Utsikten från stallplanen idag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: