Super Elsa back in business

Simone fick sig en promenad i vagn först, med hundarna som troget sällskap. Hon hade lämnat lite kvällsgröt igår, tråkigt att hons ska få så dålig mat efter ett tuffare träningspass.. Hoppas hon kommer över den ovanan så småningom. Nöjd med dagen var hon iallafall.
 
Elsa fick sig första tuffare passet på över två månader. Och som hon gör det alltså.. Det var dessutom premiärtur över bron och på följande ö. Bron var nog det minst läskiga på hela turen. Vet ni om hur många jakttorn, STENAR och fallna träd det fanns på denna 14 km tur??? Fick påminna henne om att fokusera på sitt arbete emellanåt. Det där med att hålla sig på höger sida av vägen var definitivt överkurs vid ett stort antal tillfällen! Blev tre intervaller på ungefär 350m vardera. Snittade på 1.50 fart, men var nere på 1.43 som snabbast. Gasen höll på att fastna första gången, men hon lyssnade nog snällt. Bra tempo hela passet och hon rörde inte på näsborrarna när vi kom fram till stallet ens. Och då är det inte 14 km på plan mark, utan vi har väldigt kuperat här. Inga jättebackar, men konstanta stigningar och sänkningar. Underlaget är i närmaste perfekt fortfarande, lite mer snö är lovat imorgon. Håller tummarna för att det infrias!
Såg en annons på en nybliven 3 åring. Stammen var tuff, men enligt bilderna var den liten, raggig och rejäl buk. Proffstränad naturligtvis. Den skulle dom ha sex siffrig summa för. Trevligt att veta att man har en som är tre gånger snyggare! Om än att ingen skulle bjuda sex siffrigt på stammen. Knappast på exteriören heller, men fullt möjligt om dom fick sitta bakom en stund!
 
 
 
 
Vi bjuder på en gammal selfie av mig och Äls från förra vintern till detta inlägget. Inget fotat alls idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: